Slik tester en Sony Bravia KDL-26S4000

June 6

Bravia KDL-26S4000 er en 26-tommers HD-TV fra Sony. De har en flytende krystallskjerm og innebygd støtte for 1080 HD-oppløsning. Når du får det ut av esken og få den koblet opp, er en av de første tingene du trenger å gjøre å teste den ut. Dette innebærer å se og lytte til programmer fra et par forskjellige kilder. Dette vil la deg se HD-bilde på skjermen og vil også varsle deg mulige konfigurasjonsproblemer. For å løse problemer må du justere innstillingene på TV eller koble en ekstern enhet via lyd- og kablene.

Instruksjoner

Slå på TVEN og alle hjem teater koblet til TV (hvis aktuelt), og trykk på "Test"-knappen på fjernkontrollen for alle hjem teater system koblet til TVEN. Avhengig av produsenten kan dette være oppført "Test Tone," "Test", "Tone" eller annen variant. Test tone prosessen startes. Dette gjør støy i hver høyttaler, slik at du kan avgjøre om høyttalerne er koblet og plasseres riktig.

•Still til en kabel eller satellitt-stasjon på TVEN. Bla gjennom et par forskjellige stasjoner og observere bilde og lyd kvaliteten på hver. Trykk "Meny" på fjernkontrollen og gå til "Innstillinger"-menyen hvis du finner noen problemer. Hvis hudfargen aktørene på skjermen ser unaturlig, for eksempel justere innstillingen "Picture Mode" inntil fargene justere mer til din smak.

•Test tilkobling til en ekstern enhet ved å spille innhold under normale omstendigheter. For eksempel hvis TVEN er koblet til en Blu-ray-spiller innlegge en Blu-ray-plate og se noen scener. Hvis du har koblet en gaming system til TVEN, sette en spillplate i konsollen og prøver å spille. Hvis noe ikke ser eller høres riktig, Undersøk kabeltilkoblingene mellom KDL-26S4000 og eksterne enheter. Menyen på TV kan du også øke eller redusere ting som kontrast og lysstyrke slik det passer. Kontrast kontrollerer kvaliteten på fargen svart på skjermen mens lysstyrken økes hvis bildet vises svakt.

Tips og advarsler

  • Enkelte programmer kan vises med svarte stolper på toppen eller sidene av skjermen på din KDL-26S4000 avhengig av størrelsesforholdet. Dette er normalt.
  • Hvis du ikke høre eller se innhold fra en TV-stasjon TVen er koblet riktig. Undersøk forbindelsene dine.