Slik sy plastfolie

December 12

Sytråd plast sheeting sammen kan virke som en skremmende oppgave, men faktisk kan være så enkelt som noen andre stoff å sy. Nøkkelen til sytråd plast sheeting er å holde den ripping og svekkelse området rundt masker. Så lenge du holde det trygt låst eller stiftet sammen, må det Sy sammen lett. Sy plast er faktisk et bedre alternativ enn å prøve å bånd eller lime det sammen som syes knop er nærmere hverandre og mindre skadelige plast.

Instruksjoner

•Plugg plastfolie sammen med standard sy pinnene på 3 - til 5-tommers intervaller. Hvis plastfolie er veldig tykk, kan du bruke stifter ca 6 inches fra hverandre.

•Velg en nål som brukes for denim, skinn eller andre tykke stoffer hvis sy for hånd. Hvis du er Sy sammen plast ark som er tynne, som en plast matbutikk pose, fungerer standardformat nål og tråd, som du bruker for sy bomull.

•Bruk en sterkere tråd, størrelse 69, som brukes for skinnvarer, for å holde sammen tykk plast sheeting. Du bør ikke trenger vokset tråd for å komme gjennom sheeting som gjennom skinn.

•Sew arkene sammen som stoff. Følg instruksjonene for prosjektet eller overlapper bitene og sy sammen etter behov. Trekke ikke for tett, skjønt, eller sheeting vil spisser.

•Bruk en symaskin med nål og tråd egnet for denim eller fleece materialer. En symaskin blir vanskelig å bruke, men hvis din sheeting er svært store.