Slik Sy en erstatning utendørs paraply

June 2

Slik Sy en erstatning utendørs paraply

Utendørs paraplyer forverres av sol og regn som tiden går. Vanligvis er maskinvare og stå fortsatt i god stand på punktet når faktiske paraply skyggen stoffet har falmet, råtnet og revet. Sy en ny erstatning paraply skyggen er et enkelt prosjekt for de med moderat sydde ferdighetene.

Instruksjoner

•Fjern paraply skyggen stoffet fra paraplyen. Lagre alle grommets eller annen maskinvare limt eller sydd til stoffet på nytt eller erstattet senere. Ta forsiktig notater som du fjerne skyggen slik at du vet hvordan å knytte nye skyggen. Spesielt oppmerksom på hvordan skyggen er festet på ferule (spiss tupp av paraply) og vrbord endene av paraply rammen.

•Tear ut alle hems og sømmer med en skarp søm ripper. Ta vare for å ikke revner stoffet. Begynne med bunn og topp hems og rive ut alle andre sømmer. Fjerne maljer og maskinvare, hvis noen. Ta notater å rekonstruere paraply skyggen senere, og merk hver del av gamle skyggen stoffet å identifisere hver senere.

•Iron biter av gamle skygge når du har fjernet alle sømmer og sømmer; Angi jern varmen til en temperatur passer til opprinnelige stoffet å unngå glohet eller brenner stoffet. Hvis stoffet er gummibelagt, sette strykejernet på lav og bruk en trykk.

•Bond hvert stykke gamle skyggen til et stykke slakter papir ved å plassere stykket, høyre, mot voksaktig siden av slakter papiret, og stryk det til voksen smelter og overholder stoffet. Pass på å unngå å sammenleggbar eller rynker stoff som du bånd det til slakter papiret. Hvis slakter papiret ikke stort eller stort nok for stykker, overlappe kantene av flere stykker før du har et stort nok ark slakter.

•Se rundt hvert limt stykke gamle skyggen med en permanent penn. Ta vare merke linjene nøyaktig. Måle bredden på hver søm godtgjørelse (mål fra søm hullene til kanten av hver del), eller måle bredden på hem fra søm linje til kanten av stoffet. Registrere denne informasjonen i notatene dine eller skrive det direkte på baksiden av slakter papiret for hver del. Overføre identifikasjonsinformasjonen du merket på gamle skyggen stoff til det tilsvarende stykket slakter papir.

•Tillat voksen avkjøles helt, deretter kuttet ut hvert stykke slakter papir, etter den merkede linjene.

•Peel gamle skyggen stoffet fra slakteren papiret. Utskjæringen slakter papir bitene er mønster.

•Plasser mønster brikkene på din nye stoff, pin dem i plasser, og kutte ut av din paraply skyggen.

•Sew sømmene og hems og sy eller lim all nødvendig maskinvare på plass, etter notatene for å sikre riktig plassering og søm kvoter. Slutt inne sømmer for et ryddigere utseende og å forhindre fraying å trykke dem åpne og deretter slå under sømmen fradrag eller av sikksakk sømmer søm kvoter.

•Sett din nye skygge på plass, etter notatene for å sikre riktig plassering.

Tips og advarsler

  • Følg søm kvoter av gamle skyggen akkurat slik at din nye paraply skyggen vil være stram.