Slik sy badehåndklær

April 6

Slik sy badehåndklær

Gjør din egen badehåndklær kan være morsomt, spesielt hvis du ønsker et egendefinert størrelse og farge. Det er enkelt å gjøre og for den som elsker å sy, dette prosjektet kan være rask og tid effektiv. Hjemmelaget badehåndklær gjøre perfekte gaver, for ferier, bryllup, baby dusj og hus-oppvarming presenterer. De er alltid nødvendig og alltid brukt av de som mottar dem. Du kan også lage din egen håndklær og vaskekluter på nøyaktig samme måte, bare kutte i forskjellige størrelser. Så gjør en hel sett og gi dem som en gave i dag.

Instruksjoner

Kjøp og forberede stoff

Kjøp en tunge frotté eller egyptisk bomull med kam looper. De tyngre bomull, mer absorberende. Du ønsker å kjøpe stoffet av gården, og det avhenger av hvor mange håndklær du vil gjøre. Den gjennomsnittlige badehåndkle er 30 x 48 tommer, men du kan endre størrelsen til din egen personlige behov. Begge stoffer kan finnes på de fleste stoff butikker, eller du kan kjøpe stoffet online på slike nettsteder som fabric.com og jandofabrics.com (se link i ressurser).

•Opprette din maskin på et arbeid-tabellen med mye ekstra plass. Koble maskinen og tråd med en bomull-innpakket polyester tråd, etter anvisningen på maskinen.

•Lay stoff på en ren solid overflate. Glatt alle rynker. Bruker sy din målebånd, mål langs den ytre kanter først lengden som du ønske din håndklær å være, pluss en ekstra 1/2 tommers både lengden og bredden. Dette tillater deg å kaste og hem kantene med din symaskin. Husk den gjennomsnittlige badehåndkle er cirka 30 av 48 tommer, men du kan tilpasset kuttes størrelsen du ønsker håndklærne skal.

•Når stoffet kuttet til størrelsen du vil bruke rett sy pinner og din målebånd, brett nedkanten 1/2 tommers. Fest kantene hver 2 inches for å holde folder i stedet.

•Etter at du har fullført fold langs kantene, sy kantene opp stramme sikksakk tråden mønster. (De fleste symaskiner har en sikksakk innstilling.) Bo nærmest den indre kanten, ikke den ytre delen av den. Gå over kanten én gang. Trim eventuelle hengende tråder.

•Nå at håndkle er trimmet og sydd, sted håndklær i vaskemaskinen. Vask og tørk to til tre ganger å kvitte oppbyggingen av fuzz og løs stoff.