Slik Strip bassenget

September 27

Slik Strip bassenget

Maleri bassenget vil gi den et friskt, rent utseende. Men hvis du fortsetter å bruke maling til overflaten uten først å fjerne den forrige strøk, begynner lag på lag med maling å trekke fra overflaten. For å hindre bassenget maling fra sprengning eller peeling, fjerne maling fra overflaten. Før du kan fjerne maling, må du først tømme bassenget av vannet. For mer informasjon om det skikkelig drenering teknikken for bestemte bassenget, se brukerhåndboken.

Instruksjoner

•Beskytter hendene med en kjemisk resistent gummihansker. Åpner bassenget maling stripper kanne og forsiktig helle løsningen i en metal maling skuff.

•DIP en tørr, ren pensel i maling stripper. Pensle bassenget maling stripper på uønskede maling. Arbeide i deler av ca 10 kvadrat fot og fortsette å bruke avstrykeren til området er helt dekket med lys belegg.

•Tillat maling mykne i ca 15 minutter. Skrape maling mildnet av maling stripper av overflaten med en maling skraper. Kast fjernet maling en haug for fremtidige opprydding, ved hjelp av en spade.

•Gjenta trinn 2 og 3 til du har strippet hele pool av maling. Vask overflaten med en blanding av 2 gallon vann og 1/2 kopp trisodium fosfat før oppdatering eller fylle bassenget med vann.