Slik streng ballong nyanser

March 21

Når du kler deg et vindu med en ballong skygge, legger du effektivt et lyst og uformelt stoff nyanse som hever og senker ved hjelp av strenger tredd gjennom stoffet. Likhet i design romerske nyanser, ballong nyanser er puffier og mindre formelle, ofte laget med blomstrete stoffer. Trekke strenger å heve den nyanser, tillate lys og luft gjennom vinduet. Sikre strengene til en ledning klamp på siden av vinduskarmen å holde nyanser. Slipp strengene og nyanser lavere ned dekke vinduet. Streng ballong nyanser å installere dem.

Instruksjoner

•Installer ett øye skrue for hver loddrett rad med ringer på baksiden av ballongen skyggen. Plasser øye skruen på innsiden av vinduskarmen, rett over der ringene vil gå og skru den på veden på vinduskarmen.

•Installer ledningen klamp til høyre i vindusramme på halvveis mellom toppen og bunnen av vinduet. Bruk skruer med klamp og skru ledningen klamp i vinduskarmen slik at du kan bryte draperi ledningen rundt.

•Skjære en lengde av drapery snor for hver loddrett rad med ringer på baksiden av ballongen nyanser. Gjøre draperi snor lengder lenge nok til å utvide hele lengden av vinduet langs toppen av vinduet og over til ledningen klamp på siden av vinduskarmen. Legge til ca seks inches hver lengden på snor.

•Tie en slutten av lengden for draperi snor til bunnen ringen på baksiden av ballongen skyggen, binde det i en dobbel knute. Gjenta den samme prosessen med lengder av drapery snor i andre bunnen ringene av skyggen.

•Thread draperi snor gjennom ringene, med hver lengde på snor gå rett opp raden av ringer fra bunnen knuten.

•Sett endene av draperi snor gjennom øyet skruer plassert umiddelbart over hver rad med ringer. Tråd draperi snor på helt til venstre i ballong skyggen gjennom første øye skruen og deretter gjennom hver øye skrue langs hele toppen av vinduet, fra venstre til høyre. Tråd hvor neste draperi snor gjennom øyet skruen like over raden av ringer og deretter gjennom hver øye skrue mot høyre side av vinduet. Gjenta denne prosessen med hver lengde på draperi snor.

•Gather lengdene av snor sammen for øvre høyre hjørne av vinduet og trekke dem rett ned til ledningen klamp. Trim lengdene av draperi snor slik at de har samme lengde som den korteste lengden på snor.

•Trekk ledningene sammen å øke ballong skyggen og vikle ledningene rundt ledningen klamp å holde ballongen skygge opp. Slapp av draperi ledningene fra ledningen klamp og slipp ledninger for å senke ballong skyggen ned over vinduet.