Slik starter en Boxwood busk fra klipping

May 27

Hardfør Boxwood busk er et populært valg for hekker som det tåler vanlig klipping bedre enn de fleste sakte voksende eviggrønne busker. Spre en boxwood busk fra en klippe er en rimelig måte å få nye planter fra en eksisterende anlegg. Den beste tiden å ta en klippe fra en boxwood busk for gjengivelse en ny anlegg er fra juli til desember.

Lagdeling, en annen metode for boxwood, skjer når røtter utvikler på en stilk mens det er fortsatt knyttet til overordnede anlegget. Beskjæring stammen fra overordnet oppretter en ny busk.

Instruksjoner

•Fyll planting beholder, for eksempel en flat eller brett med drenering, med planting media. American Boxwood Society anbefaler en lik blanding av volumet av furu bark, grov byggmester sand og perlite.

•Skjære en 4 til 5 - tommers gren fra innsiden av anlegget. Dette bidrar til å øke luftsirkulasjon og sollys i boxwood Center, ifølge MarthaStewart.com. Jo større skjæring, jo mer tid det vil ta å rot.

•Fjern 1 til 2 inches av bladene fra bunnen av kuttet grenen.

•DIP bunnen av kuttet grenen i heie hormon eller sammensatte, om ønskelig. Ifølge American Boxwood Society oppnås nesten like resultater om stammen er behandlet med heie hormoner eller ikke. Hvis brukt, forsiktig trykk overflødig pulver av stammen etter den.

•Plant stammen i beholderen planting, bruker en liten pinne for støtte hvis nødvendig. Vann i borekaks og plasser i lyse, indirekte lyse vindu. Borekaks tatt tidligere i sesongen kan angis ute i et skyggefullt sted med masse vann og god drenering, ifølge MarthaStewart.com. Heie vanligvis skjer i to til tre måneder. Planter kan plantes i et beskyttet område våren.

Tips og advarsler

  • Miljøer med høy luftfuktighet føre konsekvent til overlegen heie, ifølge American Boxwood Society. Vann ofte med en sprayflaske å tåke i borekaks.