Slik starter en basilikum voksende Business

November 8

Basilikum er en av de mest populære og allsidig kulinariske urtene. Ikke bare er de friske bladene i høy etterspørsel etter å gjøre alt fra frisk pesto og tomatsaus til mozzarella salater, men bladene kan også tørket og lagres for fremtidig bruk. Selge din hjemmelaget basilikum til restauranter eller shoppere på bønder markeder er bare en del av ligningen. Et annet alternativ er å selge engros starter planter til hage barnehager. Uansett spillet planen kan være, kan beslutningen om å starte en basilikum voksende virksomhet være en spennende og potensielt lukrativ prospekt som er verdt å utforske.

Instruksjoner

•Decide hvis bedriften blir sesongmessige eller året rundt. Siden basilikum er en varmekjære anlegg, vil det vokse best året i varme klima. Imidlertid betyr ikke bor i Sun Belt ikke å ha en basilikum voksende virksomhet er umulig. Sommeren kan være en ideell tid å dyrke basilikum, og det er mulig å forlenge sesongen for flere uker eller mer ved å benytte vokse tunneler eller kalde rammer. Det er også mulig å dyrke basilikum vinteren i kaldere klima med bruk av oppvarmet, opplyste veksthus. Men kan oppstart forsyninger og oppvarming og elektriske regninger være ganske høy, som kan gjøre dette alternativet kostnadseffektive uoverkommelige for mindre basilikum bønder.

•Figure ut formålet som du planlegger å vokse basilikum og som målgruppen vil være. Du kan velge en basilikum gård som selger basilikum til lokale restauranter, mat co-ops, markeder eller publikum eller du kan velge for å vokse til tørk bladene å selge i flasker eller poser som krydder. Et annet alternativ er å selge diverse typer basilikum seedlings og transplantasjoner til gartnere, enten for engros- eller detaljhandel markedet. Når du har opprettet det av basilikum vil bli solgt for, undersøke behovet for en basilikum voksende virksomheten i ditt område og kontroller at det er tilstrekkelig etterspørselen for produktet.

•Determine hva størrelse basilikum voksende operasjon best passer dine behov. En småskala basilikum gård kan komfortabelt håndteres av én eller to personer, mens en medium-tok mål eller større operasjonen krever flere ansatte, tid og krefter. Mange mennesker velger å starte med en mindre basilikum voksende og utvide den som nødvendighet og etterspørselen etter mer produkt vokser.

•Estimate blir de oppstart kostnadene. Faktor i hver potensielle regning, fra å kjøpe eller leie land kostnadene for basilikum frø, frø-Start behov, vanning rekvisita, organisk eller standard pest produkter og gjødsel, ansattes lønninger, samt alle nødvendige tillatelser eller business lisenser for dine nasjonale innstillinger å kjøre en urt voksende bedrift. Ekstra hensyn for basilikum bønder interessert i sesongen utvide elementer og eller større skala produksjon er kostnaden for kalde rammer, vokse tunneler og veksthus samt vokse lysene, varmeovner og kommersiell-grade hage benker.

•Come opp med en markedsføringsplan å markedsføre virksomheten din når du kommer i gang. Start med en kjerne liste kort, middels og langsiktige mål som vil hjelpe deg å selge basilikum så mye som mulig. Brainstorming kreative og alternative metoder for reklame, så vel som hosting en basilikum-smaker hendelse der du kan tjene utallige basilikum-tilført retter med lokal restaurant kokker viser dem allsidighet og ulike typer basilikum som du vokser. Ved å "tenke utenfor boksen" kan du hjelpe inspirere de salg og få faste kunder.