Slik Smelt snø & is

November 9

Slik Smelt snø & is

Du har sannsynligvis brukt salt som et krydder mange ganger. Hvis du bor i en del av landet som vanligvis får snø og is storm, kan du har også brukt det fjerne din skritt slik at gjestene ikke skli og falle når besøk din hjem. Enten du gjør Hjemmelaget iskrem i kjøkkenet eller fjerne is og snø fra dørstokken, prinsippet om smeltende snø og is med salt er det samme--salt senker frysepunktet for vann forårsaker is og snø å smelte, selv i kalde, vinterlig forholdene.

Instruksjoner

• Vent til snø eller is hindrer. Sette på sko med god trekkraft. Se på oppkjørselen, trappen, dør og fortau at du er ansvarlig for clearing.

•Bruk en spade eller snø thrower å fjerne snø av oppkjørselen, trapper og fortau. Komme så nær asfaltert overflaten som mulig, fortrinnsvis i 1/4 tommers, eller til du ser overflaten under snøen.

•Spread rock salt og sand over områdene hvor du se pakket snø og is. Stenke salt slik at et tynt lag dekker hele området. Hvis du har et gresset frø sprederen, kan du bruke den til å spre salt og sand. Husk å vask sprederen før du bruker den til å spre frø på våren og sommeren.

•Gå innsiden, slik at salt og sand å smelte isen og absorbere væsken, noe som vil hindre re frysing. Tillat 30 til 60 minutter å passere; Kontroller om isen og snøen har smeltet. Hvis ja, spade salt og sand i en haug på slutten av oppkjørselen, scoop den og kaste den bort, om ønskelig. Dette hindrer salt og sand fra å drepe gresset og spores inn i hjemmet ditt.

Tips og advarsler

  • Byens webområdet eller ringe city administrasjon kontoret for å finne ut hva reglene er om clearing fortau på eiendommen etter en snø eller is storm. Pass på at du fjerner fortauene innenfor normert tid å unngå en bot eller straff.
  • Hvis du vil fjerne is og snø raskere, Kjøp kommersielle isen smelte fra lokal dagligvarebutikk eller jernvarehandel. Dette produktet inneholder kjemikalier som smelte is og snø raskere enn vanlig salt. Les Pakkeinnholdet hvis du har kjæledyr og holde dem fra isen smelter, om nødvendig.
  • Det er også "pet safe" isen smelter produkter tilgjengelig. Du kan kjøpe disse på høyst pet butikker, og ofte på noen dagligvarer, maskinvare eller hjem forbedring butikker. Hvis du er en bekymret pet eier, kan disse produktene bedre passer din situasjon.