Slik Smelt en isete fortau

May 23

Vinteren bringer med seg bitre temperaturer, snø, slaps og is. Når vannet samler på fortauene i vinter, blir det raskt isen kan føre folk gli og falle. Spre issmelting produkter bidrar til å bekjempe effektene av isete fortau og forhindrer mulige skader. Fra salt til gjødsel avhenger av typen produkt du bør bruke temperaturer utenfor og fortauet materialet.

Instruksjoner

•Spread rock salt eller natriumklorid, på berørte fortauet å smelte isen. Husk, men som natriumklorid slutter å fungere når temperaturene falle under 20 grader F.

•Bruk urea-gjødsel på isete flekker. Fordi de fleste fortauene er konkret, er det utrygt å bruke de fleste andre typer gjødsel, som kan & skade fortauet. Urea-gjødsel er rimelig trygt for betong, men det fungerer ikke hvis temperaturen faller under 10 F.

•Apply veisalt hvis temperaturene falle under 10 F. Cathy Walker av FacilitiesNet forklarer at veisalt vil smelte isen i temperaturer ned mot minus 25 F. De fleste andre avisingsvæsker ikke fungere effektivt når temperaturene falle under null, med unntak av ammoniumsulfat, som også vil fungere ned til minus 25 F. Ammoniumsulfat anbefales imidlertid ikke for betong fortau, som spiser gjennom concerete.

Tips og advarsler

  • Hvis du har kjæledyr som går på din fortau, vaske føttene av med vann når de kommer inn. Mange deicers skade pets' paws.
  • Det er lurt ikke å bruke noen form for kjemisk de icer på betong som er mindre enn et år gammel i stedet bruke sand eller sagmugg. Ingen vil smelte isen, men disse materialene hjelpe prosessen med ved å absorbere varmen fra solen.