Slik slår en vegg til et skap arrangør

July 21

Opprette et skap arrangør på nakne veggen butikk sko, tilbehør og selv morgendagens antrekk. Skalere denne arrangøren til spacet. Hvis du har en smal walk-in closet, dette er ideelt, men det kan også brukes på gjemt bakveggen av et skap eller selv bak badet døren. Med enkle modifikasjoner, kan samme organizer plan brukes for en frakk skapet eller et barns rom.

Instruksjoner

•Measure plass på veggen din skap arrangør og angi ønsket ferdig. Gjør en liten pegboard arrangøren å holde smykker eller en stor å administrere håndvesker, sko og tilbehør. Trekke ut din organizer på millimeterpapir, planlegging for hyllene, store kroker og små kroker.

•Skjære pegboard til størrelse, med en sirkelsag. Kutte ramme molding til pegboard, mitering alle fire hjørner med en enkel spisst boks og hånd så hvis du foretrekker et mer profesjonelt utseende; Hvis ikke, bruk en ferdig ramme eller innramming komponenter. Kutte tømmer til pegboard hylle støtter noe kortere enn bredden på din pegboard.

•Paint pegboard å koordinere med skapet. Velge en farge som gjør tilbehør å skille seg ut. Maling eller flekker trim molding som ønsket.

•Nail molding på plass på pegboard med finish negler, nøye kø hjørnene for å se pen, innrammet. Bruke et merke riktig posisjon på veggen, deretter skruen din vegg skap arrangør på veggen overflaten. Bruk treskruer hvis du sikrer din pegboard direkte til veggen studs eller drywall ankere om nødvendig.

•Berørings opp maling på skruer og negler for en fin, ferdig utseende. La tørke grundig.

•Installer knagger for hyller og hengende elementer. Tillate tilstrekkelig plass under og rundt hver pinne. Eventuelt knagger etiketten med bilder eller liten hengende koder. Bruk hyller for å lagre sko, større knagger for vesker, tote poser eller hengende klær og små for smykker eller lett skjerf.

Tips og advarsler

  • Bruk små kurver eller hyller holder sikkerhetsnåler, flekken behandlingsprodukter eller andre hendig nødvendigheter.
  • Installere denne skap veggen arrangøren i barnets skapet å holde leker i stedet for tilbehør.
  • Velg en passende tykkelsen på pegboard for planlagte prosjektet. Tynne pegboard er ideell for smykker og skjerf, men tyngre pegboard er nødvendig for hyllene sko.