Slik skyggelegger et drivhus

April 23

Et drivhus er en flott måte å dyrke planter, men noen ganger innsiden temperaturer kan bli uutholdelig på grunn av solen skinner inne. For å holde plantene sunn og voksende, trenger du å vite hvordan å skyggelegge et drivhus å holde noe av det direkte sollys ut, og hjelp lavere temperaturer inne.

Instruksjoner

•Bruk skyggelegging stoff på innsiden av drivhuset. Bruke materiale som inni et hus å holde den varme solen- men tillate nyttig lyset i. Plasser stoffet på sørsiden av drivhuset, der solen er det klareste og hotteste.

•Installer uttrekkbar skyggen stoff på toppen av drivhuset, over avlingen. Settet leveres med uttrekkbar stang og sheeting. I noen tilfeller uttrekkbar stangen kan installeres utenfor drivhuset, men det anbefales å installere uttrekkbar skyggen stoff inni.

•Bruk en presenning til å dekke utsiden av drivhuset. Hvis drivhuset er på et sted der den mottar direkte sollys hele dagen, kaster en presenning på drivhuset der solen er den smarteste (sørsiden).

•Ventilate drivhuset med en avtrekksvifte. Angi flere fans å sirkulere luften i drivhuset slik at temperaturen ikke håndterbare.