Slik Size strålende varmepumper

August 13

Strålende varmesystemer pumpe varmt vann gjennom rørene ligger gulvet å varme hjemme. Denne typen varmesystem var vanlig i hus bygget i 60-tallet og 70-tallet. Varmt vann ble flyttet gjennom rørene av en pumpe, kalt varmepumpe sirkulasjon. Det er viktig å sikre nok vann blir kjørt gjennom systemet, og dermed oppvarming huset eiendommen å velge riktig størrelse pumpen. Alt som kreves er noen mål å finne hvilken pumpe er best.

Instruksjoner

•Measure diameteren på rør som serverer Sirkulator pumpen. Denne datakanalen kobler til bunnen av pumpen. Bruke linjalen og mål over et bredt område, i midten av røret, og nedskrive målingen.

•Determine riktig gallon per minutt (gpm) ifølge rør diameter. En 1/2" pipe har en gpm på 1,5. 3/4" pipe er bra for en gpm 4. En 1 tommers rør har en gpm 8. 1 1/4" pipe er bra for 14. 1 1/2 tommers rør tilbyr en gpm 22. En 2" pipe har en gpm 45. Dette er vanlig pipe størrelser for boliger. Næringsbygg kan ha større rør størrelser.

•Velg en pumpe som har riktig flow rate, eller hvor mange galle per minutt det kan presse gjennom systemet etter hodet tap, som er presset tapt under flyten gjennom systemet. Produsenter bruker en pumpe kurve til å bestemme hvilken pumpe ville møte den flow rate hastigheten etter hodet tap.

•Purchase produserte flensene som samsvarer med den nye pumpen. Flensene plasseres mellom røret og Sirkulasjonspumpen. Mange nye flenser tilbyr flaskeventiler og avløp, noe som muliggjør enklere vedlikehold.