Slik Size jording elektrode dirigent

March 25

Slik Size jording elektrode dirigent

Tidlig på 1960-tallet begynte elektriske systemer inkludert jording elektrode dirigent. Dette ga en backup sikkerhetssystem for hver krets. Hvis elektrisitet fikk et sted det ikke, gitt jording systemet en trygg vei tilbake til jorden. Dette reduserte sannsynligheten for at noen blir electrocuted av et defekt system. Bakken elektrode dirigenten er viktigste grunnen kabelen som går fra distribusjon panelet til jorden. Størrelsen bestemmes av måleren din service inngangen wire.

Instruksjoner

Slå på lommelykten og slå av strømmen i bryterboksen viktigste for huset. Bekreft strømmen er på av sjekke om noen enheten har makt i hele huset.

•Fjern skruene som fester dekslet på elektriske panelet. Fjern den elektriske luken og satt til side. Fjerne andre paneler dekker service inngangen ledningene. Berør ikke inne i panelet.

•Look på bart metall av svart tjenesten inngangen ledningen, den største ledningen i panelet. Noter hvilken metall for tjenesten inngangen ledningen. Hvis ledningene er aluminium vil de være sølv i farge. Hvis ledningene er kobber være de kobber farge.

•Look på Ledningens isolerende dekning for målestokken trykt opp på den. Det skal se omtrent slik: 2, 1, 1/0, 2/0 eller 3/0. Ikke berør ledninger for å få en bedre titt hvis du ikke kan lese wire måle disse trådene er live.

•Inn gauge informasjonen i kalkulatoren på electrician2.com nettsted. Størrelsen på jording elektrode dirigenten vises under delen inndata.

•Bytt panelet dekker og installere skruene før du slår på bryteren.

Tips og advarsler

  • Det er viktig å forstå at når du slår av en strømbryter, makt er bare slått av tidligere breaker. Ledningene fôring breaker er fremdeles lever. Hvis du har en høy sannsynlighet for å dø.
  • Hvis du er ukomfortabel med denne oppgaven, har du en elektriker bestemme størrelsen du trenger.