Slik Size en strømbryter

February 17

National Electric Code krever en strømbryter i alle forretnings-, industri- og bolig kretsen å hindre branner og elektriske. "Size" av en breaker er den maksimale strømmen det tillater for å passere uten tripping, som bør være 125 prosent av maksimal gjeldende forventet å passere kontinuerlig gjennom kretsen. En 15-amp breaker, derfor turer på 15 ampere selv om maksimal kontinuerlig belastning gjennom kretsen priser bare 12 ampere.

Strømbryter operasjon

En strømbryter inneholder en elektromagnet som er energized med gjeldende kjører gjennom breaker. Når gjeldende overstiger ratifisere av breaker, blir den elektromagnetiske kraften sterk nok til å trekke en bryter og koble krets. Breakers med bakken-feil og bue-feil er nødvendig i mange industrielle elektriske systemer og elektrikere installere vanligvis dem i residential paneler. En bakken-feil eller GFCI breaker overvåker krets og turer når den oppdager en bølge, som ville være forårsaket av kontakt med en elektrisk ledning med et basseng med vann. En bue-feil eller AFCI breaker oppdager gjeldende lekker fra slitt isolasjon eller en dårlig forbindelse.

Kontinuerlig og Noncontinuous

Vurdering av breaker kontrollere en krets må være 125 av kontinuerlig lasten og 100 prosent av noncontinuous lasten. NEC definerer vedvarende belastning som "maksimal gjeldende forventes å siste tre timer eller mer." Noncontinuous belastning, derimot, inneholder gjeldende måtte apparater og maskiner koblet til uttak på krets og opererer lys for en begrenset tid. En viktig type noncontinuous Last begynner makt, ekstra kraften som trengs for å starte en sykling enhet, for eksempel et kjøleskap, vann pumpe eller garasje døren åpen.

Beregne Breaker størrelse

For å bestemme størrelsen på breaker du trenger for en bestemt krets, summere du dagens trekning fra alle enheter som er i kontinuerlig, som lys, og multipliserer det tallet med 125 prosent. Du kan deretter legge trekke fra noe annet koblet til kretsen. Vurderingen breaker må være større enn denne verdien. Du finner en etikett på alle elektriske enheter, inkludert lyspærer, som angir hvor mye strøm den bruker i watt. Bestemmer den dagens trekningen ved dette nummeret med spenningen den opererer, som er 120 eller 240 volt.

Typisk panelet konfigurasjonen

Mesteparten av breakers i en bolig panel er vurdert for 20 forsterkerne. Disse breakers vanligvis kontrollere den elektriske beholdere. I tillegg inneholder de fleste paneler 15-amp kretser reservert for belysning. Elektrisk koden krever 12-gauge kabel når ledningsnett en 20-amp krets, mens kabelen for en 15-amp krets kan være 14 gauge, som er lettere. Paneler også inneholde dedikert breakers for store apparater. Fordi disse apparater operere på 240 volt, må breakers koble til begge 120-volts beina i panelet - så det er to av dem, paret sammen. Størrelsen på breaker for hver apparatet bestemmes av sin maksimale strømforbruk.