Slik Size en innkjørsel

January 11

Slik Size en innkjørsel

Når designe og bygge en innkjørsel, er en av de første tingene du trenger å gjøre å avgjøre behov for oppkjørselen plass. Faktorer som går inn i dette inkluderer hvor mange biler familien har størrelsen på bilene, hvor stor garasje er og hvordan området rundt oppkjørselen er anlagt. Dette kan sikre at du har riktig oppkjørselen plass uten unødvendig rydder plenen plass.

Instruksjoner

•Determine bredden av oppkjørselen, basere den på størrelsen på garasjen. For en enkelt bredde innkjørsel som har en en-bil garasje, minimumsbredden 10 fot, men gjør det 12 fot bred kan gi ekstra plass som lar deg og passasjerer i bilen evnen å komme inn og ut av bilen uten på plenen eller noen planter du har langs kanten av oppkjørselen. De samme standardene gjelder en dobbel bredde, to-bil oppkjørselen, men minimumsbredden bør være minst 20 fot i stedet for 10 fot.

•Examine området rundt oppkjørselen å se om det er vegger som potensielt kan skade en bildøren som det blir åpnet. Hvis veggene er mer enn 8 inches høy, bør oppkjørselen være minst 14 fot bred.

•Design oppkjørselen lenge nok slik at hvert kjøretøy har mellom 18 og 20 fot lange tilgjengelig. Dette gir mellomrom mellom forskjellige biler som folk kan gå over uten å gå til den ene enden av oppkjørselen. Når du beregner lengden, trekk 6 til 12 fot fra slutten av oppkjørselen å tillate nåværende eller fremtidige fortau. Teknisk, det landet eies av regjeringen, og du kan parkere på fortauet, selv om det er oppkjørselen.

•Look på gaten foran huset og studere trafikkmønstre. Hvis det er en sidegate i en utvikling eller en to kjørefelt veien med lite trafikk, er det ganske trygt og enkelt for folk å tilbake ut av oppkjørselen og på gaten. På en tungt reiste veien eller kjørebaner motorveien, i de fleste tilfeller, er det ikke trygt å tilbake i gaten på grunn av trafikken, så må du skaffe en snuoperasjon område inne din gårdsplass. For en enkelt bredde innkjørsel, skal området behandlingstid måle 20 fot lang og 10 fot bred. Den bør være 20 fot x for en dobbel bredde oppkjørselen. Behandlingstid området gir også ekstra parkering ved behov.