Slik Size en gass ovn

December 7

I de fleste husene, er gass ovner størrelse unøyaktig. Ovnen er ofte for stor fordi det installert eller byggmester beregnede størrelsen basert på kvadratmeter alene. Å riktig størrelse en ovn, må du utføre en beregning.

Instruksjoner

•Measure kvadratmeterantallet for ditt hjem. Plassen opptaket bør inkludere alle rommene, korridorene og skap. Det er viktig å også ta kjelleren i denne beregningen, hvis du har en.

•Bruk en belastning beregning nettside å jobbe opp kravene oppvarming for hjemme. Det finnes flere gratis tjenester på Internett. Beregningen vil vurdere slike ting som windows i hjemmet, typen og fargen på taket og ønsket temperatur skal opprettholdes.

•Bruk beregningen som du har utført, neste du bosette seg på ovnen størrelsen. Avhengig av produsenten tilbys ovner spesielt trinn på BTU'S. Hvis din beregning har foreslått at du trenger 58,000 BTUS varme og produsenten tilbyr 45 000 og 70 000 enheter, alltid velge neste høyest. I dette eksemplet vil du velge 70.000 enheten.

•Velg effektiviteten av ovnen din. Selvfølgelig vil du få den høyeste effektivitet ovn tilgjengelig, men oppsettet av ditt hjem kan bestemme dette til en viss grad. Ovner lage kondens, som må dreneres. Noen ganger vil dette begrense valgene.

•Arbeid med en kvalifisert og pålitelig entreprenør. En ikke installert ovn kan være farlig, muligens lekker karbonmonoksid inn i ditt hjem. Mens en entreprenør kan anbefale en størrelse til deg, er det alltid best å gjøre din egen forskning. En feil størrelse ovn kan resultere i en ubehagelig miljø, et kort liv på utstyr og økt energiregninger.

Tips og advarsler

  • Alltid installere en karbonmonoksid-detektor nær din ovn og en ventil. Selv en riktig installert ovn kan innføre karbonmonoksid i hjemmet ditt, som ikke kan være luktet og kan føre til døden.