Slik rute en oppvaskmaskin tømmeslangen

January 27

Slik rute en oppvaskmaskin tømmeslangen

Oppvaskmaskin er en nyttig tidsbesparer på kjøkkenet, spesielt når rydde opp etter et middagsselskap eller feiring. Disse enhetene fungerer ved sprøyting retter med vann for å fjerne mat. Det skitne vannet blir så pumpet ut av oppvaskmaskinen og i ditt hjem i kloakksystemet gjennom en tømmeslangen. Disse Slangene må rutes riktig, ellers kunne de skitne skvip skal suges inn ditt hjem vannforsyning.

Instruksjoner

Slå av strøm til oppvaskmaskinen koble oppvaskmaskinen eller slå strømmen på hoved kretsen.

•Plasser selv bak oppvaskmaskinen. Hvis oppvaskmaskinen er allerede installert på plass, må du kanskje flytte den for å få tilgang til delen av oppvaskmaskinen hvor tømmeslangen er festet. Fest av avløpsslangen avløp-porten på baksiden av vaskemaskinen. Sikker med slangen klemmen. Skru slangen klemmen med skrutrekkeren.

•Plasser den midterste delen av slangen minst en fot over renne ut på oppvaskmaskinen. Sikker denne delen av slangen til veggen eller kabinett med en pipe klemme. Bruk skrutrekkeren for å sikre klemmen.

•Sett den andre enden av oppvaskmaskin slangen til enten slangen tilkoblingen på vasken fellen eller i søppel fjerning, avhengig av installasjonen. Sikker på plass med slangen klemmen. Stramme klemmen med skrutrekkeren.

Tips og advarsler

  • Noen kommuner kan også kreve tilstedeværelse av en oppvaskmaskin luftspalte, selv om dette blir mindre vanlig. Sjekk med din lokale myndigheter før du installerer, spesielt byggetillatelser eller koden håndheving kontorer.