Slik reparerer hull i en hage ved en betongplate

December 3

Hull i yards kan oppstå fra naturlig synkende jorden, konsentrert vann avrenning og gravende gjengen. Uansett årsak finnes disse pockmarks som stygge blemmer i et hjem landskap. Siden av en betongplate tillate en høy konsentrasjon av vann seepage på ett sted, og kan potensielt erodere eller ellers kompromiss strukturen av betongen. Sikkerhet bekymringer også oppstå med siden av plater, inkludert tripping mennesker går av betongen.

Instruksjoner

•Kontroller bunnen av hellen for noen erosjon. Grave ut området for å bedre tilgang skaden, om nødvendig. Fjern noen smuldrer biter med en stålbørste og skrubbe området med biologisk nedbrytbar betong renere. Skyll området og - mens den fortsatt våt - fylle hullet med latex eller epoxy sement, bruker murskje. La sement Cure for produsentens anbefalte tid.

•Plasser noen store steiner som kalkstein eller granitt i bunnen av hullet.

•Mix sammen 1 del støpesand sand og 1 del leire-rik jord i badekar, bøtte eller trillebår eller på en plast presenning. Sand og leire vil arbeide sammen for å plugge hullet. Vann hullet, så ting jord-sand blandingen i hullet, fyller omtrent en tredjedel av avstanden.

•Fyll gjenværende plass med matjord og tamp den. Tillate fylt hullet for å betale for et par dager, og inspisere området. Bruke flere topsoil for å fylle noen liten depresjon som kan oppstå naturlig seg.

•Tamp jord, rake overflaten lett og sår bakken med gresset frø å blande reparerte området med omkringliggende torv.