Slik renser du et teppe i en grønn måte

September 10

Vegg til vegg tepper kan være en fantastisk luksus; det føles godt under føttene og kan se virkelig herlig når det holdes rent. Dessverre som alt annet har ned sidene også. Det dårlige tingen om teppet er at det ikke holde rene. Selv etter rengjøring og støvsuging igjen du med alt støv, støv, flass og andre farer som teppet samler dypt inn fibrene. Ringer en profesjonell carpet cleaner kan høres ut som et godt alternativ, men er det? Det kan være dyrt, pluss de kan bruke giftige kjemikalier til å rydde din gulvtepper og overlate dryppende våt i svært lang tid som kan bidra til mold og mugg. Du kan rengjøre teppet på en "grønn" måte.

Instruksjoner

Rengjør teppet på Green måte

•Start ved å få et vakuum som virkelig suger... på en god måte. Du ønsker et vakuum med et hepafilter som kan suge opp og fange alle skitt, støv og allergener som kan være i din gulvteppet. Vakuum veldig bra et par ganger i uken. Dette vil holde støv og smusspartikler til et minimum. Av grundig støvsuging regelmessig holder du alle skitt og støv til et minumum i din gulvteppet fiber. Dette hjelper holde det rent og stoppe skitt fra blir malt dypt inn i teppet.

•Invest i en pumpe sprøyta, som du vil bruke for utendørs flekker eller hagearbeid. Dette er hva du kan plassere din blanding av gulvteppet rensning løsning og vann i forsiktig spray på din gulvtepper for rengjøring. De fleste hagen centerc bære sveral typer. En liten billig en er fin. Får du ikke noe som vil være for tung å bære når den er full av vann og rensemiddel.

•Purchase en carpet shampooer, Bissell damp renere, eller leie en Rug lege fra din lokale matbutikk. Ikke fyll den med vann eller bruke sjampo som de foreslår at du bruker. Vanlig teppe sjampo er fylt med harde vaskemidler og såpe som gjør mer skade enn godt. Det går en rest på teppe som vil faktisk tiltrekker skitt raskere enn hvis du ikke rengjøre det hele tatt. Det eneste du vil vakuum/teppe legen for er å suge opp din rensemiddel, ikke å sette alle wetness i teppet.

•Få stor, naturlig teppe rengjøringsmidler som Bi-O-Kleens panseret renset teppet rengjøringsmiddel. Dette er en stor alle naturlige renset det etterlater ingen ekkel rester på teppet. Syvende generasjon spray Tepperensing løsning er et utmerket valg for spot rengjøring. Det blir ekle flekker lett. Begge kan finnes i mange naturlige butikker og nettbutikker. Hvis du har kraftig flekker du vil kanskje også prøve Bi-O-Kleens trafikk Lane renere, kan dette blandes med Bonnet renere.

•Gå alle møblene og vakuum din gulvtepper veldig bra med HEPA filter vakuum.

•Mix din gulvteppet rensning løsning og vann (Følg instruksjonene på etiketten for beløp) i din pumpe sprøyta. Bruke varmt vann.

•Spray løsningen hele teppet. Du vil den skal være våt men ikke gjennomvåt.

•Bruk blandet løsningen eller teppe spotter i en sprayflaske, som syvende generasjon tepperengjøringsmaskin og spray direkte på noen flekker. Skyv disse med foten og innarbeide løsningen.

•Bruk din teppe lege/våt tørr vakuum og begynner å suge opp alle løsning ut av teppet ditt. Dette bør få alt fint og rent uten å forlate et rester eller giftig lukt bak.

•For å sikre din gulvtepper tørr så fort som mulig plug fans sirkulerer luften og aktivere takvifter hvis du har noen.

Tips og advarsler

  • Det kan virke som en investering å kjøpe en ny vakuum eller en våt/tørr vakuum eller teppe renere, men hvis du allerede har dem det er på tide du setter dem til god bruk og hvis du trenger å gjøre investeringer det vil spare penger og helse i det lange løp. Og løsningene som du kjøper vil vare mange cleanings.
  • Prøv å unngå nye teppet. Det er spesielt farlig på grunn av de giftige gasser som kan være under installasjonen og lenge etter. Hvis du har kjemiske sensitiviteter, allergi, astma eller andre helseproblemer kan du unngå ny gulvteppet helt, med mindre det er en miljøvennlig valg gjort uten kjemikalier.