Slik ren luft Conditioing & oppvarmet taket Vents

September 27

Slik ren luft Conditioing & oppvarmet taket Vents

Det anbefales å bruke verneutstyr og dekker håret når du rengjør taket luft vents. Fjerner vent griller er bare et spørsmål om skru eller kronglete festeskruene, og forsiktig lirke dem av eller slik at de kan henge ved deres hengslene. Rengjøring vanligvis innebærer fjerning av støv og endre luftfiltre. Du blir opp og ned på en stige å gjøre arbeidet. Vanlig vent rengjøring holder din hjem uten støv. Personer med allergier og de som kjører sine enheter non-stop skal rense deres vents månedlig og vurdere å bruke høy ytelse luft filtre som fanger mer støvpartikler.

Instruksjoner

•Sett på verneklær for å unngå støv faller på hodet og kroppen. Dekk håret med et skjerf eller papir hår dekker. Bære en papir-maske som vil holde ut partikler av støv. Pass klimaanlegget eller varmeapparatet er ikke på. Snu air condition eller oppvarming enhet til av-stilling.

•Plasser aviser på gulvet under for å fange støv. Tape avis langs tilstøtende vegger i baseboards med blå malerens tape for å sikre lett cleanup etterpå.

•Plasser en stige eller stepping avføring under taket ventilen. Klatre på stigen og skru eller vri skruene for å løsne eller fjerne dem, avhengig av modell. Fjern ventilen dekselet. Plass den på tapetsert gulvet.

•Fargeringer innsiden sider av ventilen med en myk børste. Bruk nedadgående strøk for å fjerne støv på papiret nedenfor.

•Prepare en bøtte med såpevann med fortynnet oppvaskmiddel. Fukt en klut og nå inn i åpningen å rengjøre sidene. Tørk sidene ned og gjenta om nødvendig til sidene er støv. Tørk av overflødig vann eller striper med en tørr klut.

•Fargeringer grillen for å fjerne støv. Bruk en klut og såpe skvip og tørk alle luft lamellene på begge sider. Tørr grillen med en ren tørr klut og la luften tørr i 15 minutter.

Sette inn en ny luftfilter. Plasser erstatning luftfilteret i ventilen.

•Bytt ventilen grill dekselet og fest skruer.

•Rengjør opp arbeidsområdet. Fjern båndet fra baseboards og kaste avisen mot midten å unngå spredning støv. Kast aviser. Fjern verneklær og vakuum eller tørke gulvet under åpningen.

Tips og advarsler

  • Bruk en høy ytelse luftfilter fjerner den mest partikler fra miljøet.