Slik ren bestikk så det glitrer

September 29

Slik ren bestikk så det glitrer

Mens vask kniver, gafler og skjeer med varmt, fjerner såpevann bakt-on crud igjen etter et måltid, at vann kan forlate flekker bak - selv etter bestikk har blitt grundig tørket. Om din bestikk er laget av rustfritt stål eller sterling sølv, kan du ha bestikk så rent at det glitrer i lyset.

Instruksjoner

•Kontroller en lime av natron og vann å feilfri sterling sølv. Kombiner 3 deler natron til 1 del vann og rør til blandet. Bruk lim inn fjerne anløpe fra sterling sølv tekjeler og servering fat som smykker og bestikk.

•Fjern anløpe fra sterling sølv bestikk med lime. Sett en krone-størrelse beløp på en fille med en skje og gni den på et stykke bestikk til anløpe er borte. Skyll med varmt vann og tørk umiddelbart med en myk klut. Gjenta til alle bestikk er blanke.

•Fyll en tomme av eddik i en liten bolle, dyppe en fille i den og gni bestikk til alle flekkene har forsvunnet. Eddik har den ekstra effekten av desinfiserende kniver, gafler og skjeer. Skyll hver brikke og tørr umiddelbart med en myk klut. Gjenta til hvert stykke bestikk sprudler.