Slik Prime bassenget vakuum

November 27

Slik Prime bassenget vakuum

Bassengene er kult, ingen tvil om det. Men hvis du har en egen, vet du hva et ork opprettholde bassenget og holde det rent. Det er kjemikalier legge, Ph balanse å sjekk og rusk fjernes. Du kan bruke en enkel skjerm for å skumme blader, feil og annet rusk på toppen, men når den synker til bunns, må du bruke et vakuum. Hvis vakuum sliter med å plukke opp skitt og rusk, kan det være at du bare ikke har primet slangen riktig. Følg disse enkle instruksjonene for å få en full prime på slangen og rense bassenget som en profesjonell.

Instruksjoner

•Kople vakuum hodet til vakuum Teleskopstangen.

•Kople swivel slutten av vakuum slangen til vakuum hodet.

•Plasser vakuum hodet på gulvet i bassenget. Senk den sakte så du ikke form eventuelle luftlommer i slangen er koblet. Luften i vakuum hodet vil bli tvunget ut som du redusere det til bunnen av bassenget, og slangen begynner å fylle opp med vann. Hvile vakuum hodet nederst i en posisjon som vil holde den fra å rulle eller flytte.

•Slowly lavere resten av slangen i bassenget noen inches samtidig slik at ingen luft lommer form. Gjøre dette før du når slutten. Dette er grunning vakuum slangen.

•Sett en vakuum skimmer å den åpne enden av slangen som du nettopp senking i vannet, og plasser skimmer disken i beholderen. Vannet og rusk vil bli trukket fra bunnen av bassenget hvor vakuum hodet ligger. Hvis det ikke passer, kan du prøve å bruke en gjenget Slangeadapter. Dette vil skru på slangen, skape den riktige størrelsen passer å koble den til skimmer hullet.

•Fjern rusk fra kurven som fyller opp. Stopp pumpen gjør.

•Når gjort støvsuging, stopper pumpen og fjern vakuum utstyret. Slå på pumpen til innstillingen backwash og kjøre den til glasset på filteret viser klare vannet renner gjennom. Returnere pumpen å filtrere når gjort.

Tips og advarsler

  • La ikke overflaten vakuum hodet slutten eller det vil tillate luft å komme inn i slangen, hvilke ville opphøre inntaks som gjør vakuum arbeidet. Det kan også gi luft inn i pumpen forårsaker det å mislykkes også.