Slik plasserer pilene på det nye filteret for ovn

July 25

Slik plasserer pilene på det nye filteret for ovn

En måte å holde ovn eller HVAC-systemet kjører effektivt er ved å erstatte filteret hver tredje måned. De fleste filteret erstatninger har en pil på ytterkanten. Denne pilen viser hvilken retning for å installere filteret i ovnen. Filteret er laget for å installere en bestemt måte etter luftstrømmen. Tidligere filteret bør ha en pil for å finne riktig plassering. Men noen filtre er så sterkt skadet kan ikke pilen sees. Det finnes måter å finne ut hvordan å plassere pilene på nye ovn filter, uten tidligere filter.

Instruksjoner

•Spør noen i huset for å gå over til termostaten. Ta en 12-tommers stykke streng, og hold ene mellom finger og tommelfingeren. Sett inn den motsatte enden av strengen i ovnen filtrere bolig.

•Instruct hjelper å skru termostaten til ovnen kommer på. Strengen trekke i retning av luftstrømmen. Har hjelperen skru termostaten ned for å stenge ovnen.

•Tear en klistrelapp i to små biter, hvis du ikke tror luftstrømmen med strengen. Plassere en brikke på hver side av ovn filter på ulike steder. Sett inn filteret i huset og stenge filter.

•Vri på ovnen og la den kjøre i tre minutter. Slår ovnen og åpne bolig filter. Trekk filteret ut sakte. Siden av filteret som ikke lenger har en klistrelapp er retningen på luftstrømmen.

•Sett filteret slik at pilen på siden viser retningen på luftstrømmen. Lukk filter bolig døren.