Slik plasserer en område Rug i stue

May 10

Slik plasserer en område Rug i stue

Et område rug legger en dash av farge, stil og komfort til en stue. Det er også en praktisk side disse tepper; plassert i høy trafikk områder av rommet, hindre de ekstra slitasje på gulv eller tepper. Plassere et område rug i stue er ikke vanskelig, men er enklere hvis du gir deg tid til å planlegge hvor du ønsker teppet.

Instruksjoner

•Bruk en anti-skli mat området teppet. Selv om du plasserer teppet på tepper, en anti-skli mat ville hjelpe oppbevare teppet på plass slik at du slipper å justere det hele tiden (og kan hindre snuble eller forsinket). Finne disse høyst teppe butikkene. De kan bli kuttet med saks å passe, om nødvendig.

•Gå møbler, for eksempel salongbord, magazine holders eller noen andre møbler ut av veien. Hvis du bruker en liten område rug, dette kan ikke være nødvendig, men for større tepper må du Tøm området først.

•Sweep eller vakuum gulvet. Når du har bestemt nøyaktig der du vil teppet, satte anti-slip matten i området først.

•Plasser teppet på anti-skli matten. Hvis det er en stor område rug som er fremhevet, forsiktig rulle den på matten.

•Juster kantene og av teppet frynser (hvis aktuelt) og stå tilbake for å ta en titt på den. Hvis det er i stedet du ønsker, jevne det ut med hendene, som om glatter ut sengetøy, og deretter returnere møbler til sine plasser.

Tips og advarsler

  • Stort område tepper kan være tunge og tungvint å håndtere. Hvis mulig, få noen til å hjelpe deg (og hjelpe med å flytte møbler).