Slik pakker du ut Tea Tree olje av damp destillasjon

January 30

Slik pakker du ut Tea Tree olje av damp destillasjon

Te tree anlegg, eller Melaleuca Alternifolia, er født i Australia. Olje fra dette anlegget har anti-bakteriell, anti-sopp og anti-viral bruker. Det brukes til å behandle en rekke plager fra hudinfeksjoner og feil biter til sykdom som bronkitt og sinus infeksjon. Damp destillasjon er en populær metode for å hente ut olje fra bladene. I denne prosessen er bladene oppvarmet med steam. Som bladene bryte ned, samles og avkjølt olje og vann damp. Oljen kondenserer og skiller fra damp gjør det enkelt å høste.

Instruksjoner

•Fyll glassbeholder bunnen av distiller med vann. Beløpet eller vann må være i bruksanvisningen. Alle distillers er litt annerledes.

•Fyll øverste beholderen med tørkede te tree bladene. Fylle den helt opp for å få mest olje under prosessen.

•Sett øverste beholderen bunnen beholderen med vedholderen i settet. Klemmen tillater dampen gjennom åpningen i begge beholdere for å gjennomsyre bladene.

•Sett kondensatoren slangen eller komponent øverste beholderen. Dette er hvor steam samler når det er gått gjennom bladene.

•Sett nederst kondensatoren en samling beaker eller krukke. Glass er best for olje samling plast kan smitte av olje. Åpningen av samling glasset må være små og passer tett rundt kondensatoren slik at luft ikke forurense olje.

•Varmebestandig vannet i beholderen bunnen å koke. Holde et øye med distiller som damp arbeider seg til øverste beholderen å sikre at det ikke er lekkasjer i tilkoblinger. Olje vil skille fra damp i kondensatoren og dryppe ned i glasset samling.