Slik pakker du ut duften fra en Verbena plante

September 13

Verbena er en blomstrende urteaktige busk dyrket som en årlig eller flerårig avhengig av beliggenhet og klima. Den er dyrket som en dekorativ plante tiltrekker bier og sommerfugler hummingbirds i hagen. Duften er fantastisk for mange ting, inkludert flower essenser og parfymer essensielle oljen. Det er ulike teknikker for å skaffe og avgrense duft fra blomster og planter. Kommersielle parfyme produsenter bruker forskjellige destillasjon metoder med spesialisert utstyr, men her er en enkel måte å pakke verbena duft.

Instruksjoner

•Bevegelsessensoren eller kuttet 2 kopper av blader og blomster frisk fra hagen. Samle plantemateriale i ettermiddag på en klar, solfylt dag, ikke på en regnværsdag eller tidlig morgen når bladene blir våt med dugg. Samle friske blader og blomster som vokser, men er gratis fra fuktighet.

•Cook i frisk verbena blader og blomster i olje. Sette frisk plantemateriale i olje i en saus kasserolle på lav varme. Rør og se olje- og plante blandingen for en time. Rør ofte og ikke la potten for lengre tid å holde innholdet fra kokende eller brenning. Etter en time, ta potten fra varmen og la den avkjøles.

•Trykk essensielle oljen fra kokt plantemateriale når blader og blomster i olje er avkjølt, men likevel varm. Sette cheesecloth inn silen med kanter over sidene av silen og silen over store bollen. Nøye hell olje og plante saken fra saus potten i silen. Når de fleste av oljen har tappet gjennom cheesecloth i bollen, ta de fire hjørnene av cheesecloth og Tvinn dem sammen, klemme gjenværende olje og plante væsker i bollen.

•Fyll duftende olje i små krukker eller flasker, la varm væske avkjøles helt, og dekkes. Merk den glass eller flasker med navnet innholdet og datoen, og oppbevares på et kjølig, mørkt sted før bruk.

Tips og advarsler

  • Dette parfymert olje kan brukes som en parfyme som er eller kan være blandet med alkohol eller destillert vann for Köln eller blomst vann.
  • Husk å bruke rene og sterilisert kjøkkenutstyr for denne prosessen for å sikre de beste resultatene.
  • Denne oljen kan legges til voks og såpe for duftende stearinlys og duftende såper.
  • Dette er en naturlig prosess uten konserveringsmidler og duftende olje bør brukes innen to til tre måneder.