Slik maling & reparasjon møbler

November 27

Oppussing er en hobby for noen og en nødvendighet for mange. Gjør mindre hjem reparasjoner selv er en økonomisk måte å kle opp hjemme mens tilpasse prosjekter til dine behov. Male og reparere møbler er en enkel måte å tilpasse ditt hjem uten å bruke mye penger. Med noen grunnleggende forsyninger, kan du male og reparere møbler gir den en frisk ny ser for enhver anledning.

Instruksjoner

•Decide hvilke deler av møbler du ønsker og male. Lag en liste slik at du kan kjøpe materiell tilsvarende.

•Se om skade på møbler. Hakk og riper kan repareres av sliping prosessen. Fastsette vaklende håndtak og ben av knuller dem tett. Hammer alle negler som kan stikker ut. Ødelagt ledd kan repareres med Universal-lim eller en brukt spesielt for møbler reparasjoner.

•Sand møbler bruker sand papir eller en sliping verktøyet. En sliping verktøyet er enklere og raskere å jobbe med så du bør investere i å arbeide raskere. Hvis du ikke har en masse møbler å male og reparere, vil sand papir fungere fint. Ikke male over eksisterende maling eller polsk siden du ikke får en god finish.

•Paint møbler i fargen du ønsker. Bruk oljebasert primer for å gi møbler en grunning. La det tørke.

•Paint to strøk av latex maling over base primer. Bruk en pensel siden det gir en boble-fri finish snarere enn valser. At malingen tørke i minst 48 timer før du bruker møbler stykket.

Tips og advarsler

  • Bruke en vannbasert skinnende beskyttende overflate over møblene for å gjøre det enkelt å tørke rengjøre.