Slik maling eller flekker sement uteplass

July 9

Legge til et helt nytt utseende til outdoor living space ved å gi aldring sement patio en ansiktsløftning med maling eller flekker. Malingen skjuler mange feil og flekker kan gi en kunstnerisk utseende ligner naturlig stein, marmor og med skinn. Prosessen er som de fleste gjør det selv huseiere kan gjøre noen grunnleggende ferdigheter og utstyr. Nøkkelen til programmet enten er grundig ren og forberede området.

Instruksjoner

Klargjøring

•Fjern alle møblene, planter, griller og andre elementer fra terrassen. Grundig feie terrassen, fjerne alle blader, skitt og rusk.

•Dekk alle planter, blomster og busker som er nær terrassen med plast. Bruk en strøm skive for å fjerne dypt angi flekker eller skitt. Undersøk uteplassen for sprekker eller skadede områder.

•Fjern alt løs sement med en syl eller en meisel og hammer. Børste vekk rusk og spray sprekk med en hageslange utstyrt med en spray dysefeste. Tillate sprekken tørke.

•Fyll sprekker som er mindre enn 1/4-tommers dyp med en sement fugemasse. Dette gjøres med en fuger pistol. Glatt ut tetningsmasse med en sparkel. Andre programmet kan være nødvendig når det har tørket som det kan har krympet ned i sprekken.

•Fyll sprekker som er mellom 1/4 og 1/2 inch med en ferdigblandet, flaske tetningsmiddel og jevne det ut med en sparkel. Gjenta prosessen hvis det har krympet ned i sprekken etter tørking. Sprekker større enn 1/2 tommers krever miksing konkret og tømme inn i sprekken. Etter en time, Fjern eventuell overflødig sement og glatt det med en sparkel.

Lysrøret tåke områdene og holde dem dekket med plast. Tillate det reparerte områdene til tørr sakte. Dette kan ta noen dager.

Maleri

•Fyll sement maling i paint skuff. Påføre første strøk maling med en maling roller utstyrt med lange håndtak. Start i et hjørne og jobb deg vei til motsatt hjørne.

•Paint stramt områder og smale patio sider med en pensel. At malingen tørke.

•Apply en andre strøk. Legge til maling sealer andre strøk maling ønsker du ekstra beskyttelse mot elementene. Rulle på maling på en lignende måte. Gi terrassen til helt tørt før du går tilbake din møbler, potteplanter og andre elementer.

Flekker

•Apply sement flekker med en hage sprøyta. Pass på at det har ingen metall deler som acid flekken kan skade metallet. Det bør også vurderes for syre-baserte programmer.

•Spray på flekken med en sirkulær dyse. Arbeide fra venstre til høyre og deretter tilbake fra høyre mot venstre. Har en annen person følger bak skrubbe flekken i sement med en middels-børste og sirkulære slag.

•Kontroller en annen pass med sprøyta etter scrub. Dette blir kvitt alle penselmerker. Gi terrassen til helt tørt før du går tilbake din møbler, potteplanter og andre elementer.