Slik lukker en Inground basseng

October 11

Bassenget eiere i områder med fire årstider må lukke sine inground bassenger for vinteren. Hvis de riktige trinnene ikke er tatt riktig materiale ikke brukes, harde vinterværet kan gjøre betydelig skade på bassenget. Lær hvordan du skal lukke din inground basseng for å beskytte investeringen.

Forarbeidet

Fjerne dekk møbler fra området, ta bassengleker ut av bassenget og fjerne noen stiger som ikke er en permanent del av bassenget. Stiger og stupebrett som er skrudd inn base installert på bassenget må fjernes også.

Backyardcity.com foreslår støvsuging og skrubbing Pools interiør å fjerne skitt og rusk som kan slipper bakterier i vannet vinteren. Kontroller at vannet er pH balansert og kalsium og klor er riktig. Avløp vann til et nivå like under skimmer inntak ventil. Ikke renne bassenget helt.

Kjemikalier

Bortsett fra pH, kalsium og klor kjemikalier trenger du også et sett med winterizing kjemikalier. Dette er spesialdesignet kjemikalier som holder vannet rent i vintermånedene. Mest winterizing kjemikalier kommer i en sammensatt form som du blande med vann før du setter i bassenget. Kontroller at hele løsningen er oppløst i vannet før det legges til bassenget.

Lukke den opp

Bruk en luftkompressor eller kraftig butikk vakuum for å blåse vann fra rørene tilbake i bassenget. Vannet i rørene vil fryse og utvide, sprengning ditt. Poolwarehouse.com foreslår capping ditt basseng rør med en generøs mengde duct tape for å hindre noe fra å dem. Pass på at din vinterpresenning har ingen hull i den. Hvis du har hull som ikke kan repareres med en vinyl reparere settet, er det på tide å få en ny vinterpresenning. Bruk flytere for å holde dekselet fra frysepunktet til vannflaten, og bruk sand poser for å holde dekselet stramt i disse vind vintermånedene.