Slik låser en garderobe

March 29

Slik låser en garderobe

Hvis du bor i innkvartering med mange mennesker du ikke vet, for eksempel en hall på høgskole eller et herberge, må du kanskje god grunn til å bekymre seg om dine eiendeler. Mange systemer designet for reiser har en måte å sikre dem med en hengelås, men garderober generelt ikke. Garderober noen ganger har en liten dekorativ lås montert på dørene, men dette er mer å holde dørene lukket enn å tilby noen reell sikkerhet.

Instruksjoner

•Lås dørene til garderoben med nøkkelen hvis det er utstyrt med en grunnleggende lås og ta nøkkelen med deg. Dette kan stoppe folk fra å gå gjennom klær, men det er ikke nok til å stoppe en bestemt tyv.

•Passer hasp lås på døren, bruker en elektrisk drill skru brikkene på plass på tilsvarende dørene. Hasp lås er en todelt hengsel lås. En halv er en hengsel med et hull i den og den andre halvparten passer på den andre døren med en ring for hengelåsen. Kontroller at brikkene er på samme nivå og riktig avstand fra hverandre slik at de passer sammen. Normalt går delen hengsler på venstre dør og løkker del på døren til høyre. Dette er utformet slik skruer ikke kan angres når en hengelås på døra.

•Maneuver hengselet over loopen og sikre det på plass med en hengelås.

•Lås hengelåsen eller bruke kombinasjonen og la dine eiendeler unsupervised i relativ sikkerhet.