Slik lader forseglet bly syre batterier i en serie

April 21

De vanligste forseglet bly syre batteriene er laget for bruk i forbrenningsmotorer. Dette er de velkjente 12-volts bilbatterier, men det er mange andre typer forseglet bly syre batterier for ulike formål. Lading disse batteriene i serien betyr å legge spenninger sammen. Som et eksempel trenger to 12-volts batterier i serien en 24-volt lader, mens tre 12-volts batterier i serien må en 36-volt lader. Når riktig laderen er oppnådd, kan serien lading gjøres.

Instruksjoner

•Trekk nødvendig batteriladeren fra veggen.

•Sett en genser kabel mellom en negativ post og en positiv post batteriene lades. Hvert batteri i en serie må være koblet til negativt og positive terminal innlegget med en genser kabel. Som et eksempel, vil hvert batteri har både en positiv og negativ terminal innlegg. En positiv terminal på én av batterier er koblet til en negativ terminal på andre batteriet. Dette etterlater en positiv og én negativ terminal usammenhengende.

•Sett en genser kabel til den negative terminalen innlegget på siste batteriet i serien. Denne kabelen vil fungere som en buffer mellom den negative ladekabel og negative batteri terminal. Denne bufferen er sikkerhetsmessige grunner til å holde noen gnist fra laderen fra batteriet.

•Koble positiv ladekabelen til positiv terminalen legge til siste batteriet på den ene siden av serien.

•Kople negative ladekabelen genser kabelen som går fra negative batteriet terminal.

•Plugg i laderen. Angi alle brytere eller kalibreringer til de riktige innstillingene og tillate for å lade.