Slik klargjør veggene Paint

June 13

Slik klargjør veggene Paint

Mens det kan være fristende å bare hoppe rett inn og starte maleri, en av de viktigste trinnene ved å gjennomføre et interiør maleri-prosjekt er å riktig prep veggen overflaten. For å få som ser jevn, må overflaten være ren, tørr og glatt. Ta deg tid til å gjøre det riktig, og du vil bli belønnet med en profesjonell ser maling jobb.

Instruksjoner

•Fjern alle bilder, bilde kleshengere, vindu behandlinger og stenger og bytte plate dekker skrutrekkere og tang. Male veggene er en god tid å starte fra scratch med bilde hengende og vindu behandlinger. Det er vanskelig å male rundt gardin stang parentes og ser bedre hvis de fjernes. Noen ganger fjerne braketter og rehanging kan skape problemer. I dette tilfellet tape dem av nøye i stedet.

•Scrape av alle løs maling. Hvis du har mugg eller tunge fett, vask dem med enten en blekemidler løsning å drepe mugg eller et rengjøringsmiddel å kutte fett.

•Fyll alle spikeren hull og sprekker med spackle og en sparkel. Følg etiketten instruksjonene for den beste metoden av programmet.

•Sand veggene med en fin-korns slipepapir. Bruk en pole sander eller sliping blokk for å holde fingrene fra kramper. Du noen røff flater og spackled områder. Dette fjerner også fett og støv i prosessen, som vil tillate maling for å overholde riktig. Bruk sirkelbevegelser når sliping, og bruk jevnt trykk.

•Tørk veggene med en tack klut eller klut til å fjerne alt støvet gjenværende fra sliping.

•Tape av alle overflater tilstøtende veggene som du ikke vil få maling på, slik som langs taket, rundt vinduer og baseboards, med blå malerens tape.

Tips og advarsler

  • Når du fjerner bryteren platene kan du gjøre ett av to ting å miste skruene. Enten samle alle deksler og skruene i en plastbeholder, eller ta platen av og sette skruen tilbake i hullet. Du trenger ikke å skru det hele veien, men gjør at det er i langt nok til å holde.