Slik klargjør tre Subfloors

December 20

Teppet, løvtre planker og fliser kan endre utseendet på tregulv i ditt hjem. Men før du legger alle typer gulv, må du forberede de tre subfloor. Når du forbereder subfloor, oppretter du en plan overflate som gulv kan legges. Dette forhindrer også gulvbelegget fra utviklingsland innrykk, sprekker og bryte når den er lagt.

Instruksjoner

•Kontroller at planker av subfloor er sikre. Teste dem ved å legge press. Hvis plankene har alle gir, sikre dem på gulvet. Bruke en stud finder til å finne bjelkene i gulvet og stasjonen skruene gjennom planker og bjelkene med en drill. Synke hodene til skruene under gulvet.

•Test nivået på subfloor. Ligge et flatt bord i et hjørne av rommet og flytte styret noen inches samtidig. Prøv å skinne en lommelykt bewteen styret og gulvet. Hvis du finner noen hull mellom styret og subfloor, merke de lavtliggende med en blyant.

•Fyll lavtliggende områder av subfloor og dips hvor skruene er senket, ved å spre tre sparkel over dem. La tre filler til å tørke. Sand wood filler ned slik at den er selv med gulvet. Bruke flat styret på nytt for å kontrollere nivået av gulvet.

•Legg underlag til subfloor. Typen underlag lagt avhenger av hvilken type gulv du planlegger å legge på toppen. Du kan for eksempel kreve sement for legging fliser eller gummi underlag for linoleum. Underlag emballasje viser vanligvis gulv som fungerer best. Når underlag er plassert, er i subfloors klar å være dekket med gulv du ønsker.