Slik klargjør Thinset for Vinyl gulv

April 19

Slik klargjør Thinset for Vinyl gulv

Tynn-sett mørtel er en slags lim produkt som er vanlig å bruke ulike typer Gulvmaterialer. Under installasjonen må du bruke vinyl gulv som ikke tilbyr en selvklebende funksjon bruker tynn-sett mørtel. Men det første trinnet i denne prosessen er riktig å forberede tynn-sett mørtelen. På den måten kan du være sikker på at du får best mulig resultat fra tynn-sett mørtelen og vinyl gulv installasjonen.

Instruksjoner

•Les etiketten instruksjonene for tynn-sett mørtelen. Produsenter tilbyr forskjellige anbefalinger for å blande deres produkt. Alltid følge produsentens instruksjoner over alt annet.

•Legg mørtelen til en 5-gallon bøtte, bruke en sparkel.

•Fyll vann inn i bøtte i små mengder. Når du legger vann, bland det helt gjennom med din sparkel. Når blandet, legge litt mer.

•Stop legger vann når tynn-sett mørtelen er en fin, selv konsistens som er kremet. La ikke tynn-sett mørtelen få rennende eller det vil ikke være effektiv for vinyl gulv.

•Apply mørtelen til gulvet med et hakk murskje. Plasser vinyl gulv over toppen og trykk fast for å installere. Gjelder bare nok mørtel for noen del av vinyl om gangen, som du ikke vil sette opp på din før du kan installere din fliser.