Slik klargjør områder for Intex bassenger

April 9

En aboveground basseng Intex-merket ligner en vinyl bassenget i at bassenget er plassert på bakken i stedet for å bygges i bakken. Du må forberede bakken som en Intex-merket bassenget vil være opptar før Pools. Fremgangsmåten er enkel; det forbli den samme uansett hva størrelsen på Intex-merket aboveground basseng du har. Du trenger landskapsarbeid verktøy og rekvisita fra et hjem og hage butikk.

Instruksjoner

•Få en sirkel på bakken der aboveground Intex bassenget vil plasseres med spissen av en pickax og et bånd måle - ta denne målingen trengs til diameteren på sirkelen fra håndboken som følger med bassenget.

•Mix ugressmiddel med vann fra springen i en sprayflaske, i henhold til instruksjonene følger Plantegiften. Spray innsiden av sirkelen med Plantegiften å drepe gresset. Gjenta påsprøyting.

•Cordon av området slik at pets og barn ikke kan komme nær sirkelen--bruk en bærbar gjerde leid fra en jernvarehandel eller pool/spa forsyning butikk for å gjøre dette.

•Return til sirkelen når gresset har blitt drept - vanligvis vil dette ta 3 til 4 uker. Fjerne gresset med en spade. Sette gresset i søppelsekker og kast dem med resten av papirkurven når de er fylt.

•Plasser utjevning virkemiddel mot bakken på forskjellige steder inne i sirkelen. Noter disse områdene i sirkelen der boblen i nivået ikke er mellom de to linjene; Dette angir bakken ikke er nivået på dette området. Måke smuss fra ujevn området til selv den med andre, selv områder. Legge til skitt i disse områdene som er grunt slik at de blir tatt opp til nivået på andre områder. Klapp skitt ned slik at området er nå også med andre, nivå områder.

•Plasser grunnlaget blokkerer som kommer med Intex aboveground bassenget rundt omkretsen av sirkelen der polakkene aboveground bassenget er ligger. Bakken er nå klar til å motta et Intex aboveground basseng.