Slik klargjør for torv installasjon

June 27

Slik klargjør for torv installasjon

Opprette en sunn plen kan gjøres ved hjelp av en rekke metoder, de vanligste som legger torv eller seeding bakken. Torv skaper en vakker, grønn plen i liten eller ingen tid og er relativt lett å gjøre. Men før legging torv er det viktig å utarbeide plenen. Husk noen grunnleggende for å oppnå optimale resultater.

Instruksjoner

•Mark området der torv vil bli plantet. Bruke merking paint skissere omkretsen av området. Dette bidrar til å gi deg en bedre ide om hvordan gresset ser ut når ferdig og vil bidra til å finne ut hvor mye torv er nødvendig.

•Calculate mengden kvadrat feet i området som vil være sodded. Hvis området er rektangulært, bare måle lengden og bredden og multiplisere to tall. Husk å legge til et par ekstra square feet at du har nok du skade noen torv eller målingen er av litt.

•Rake området som vil bli plantet, fjerne eventuelle steiner. I tillegg nivå gården etter behov. Hvis det er et sted som må senkes, Fjern jord med en spade og plasser skitt på et sted som må heves.

•Rull bakken med torv Rull fylt 1/3 fullt med vann, og pass på å kompakt jord.

•Purchase nok jord for å dekke området med ½ tomme til 1 tomme på skitt. Bruke målingene oppnådd tidligere for å avgjøre hvor mye jord er nødvendig. Sodding et lite område, Kjøp pakket torv - vil baksiden av pakken fortelle deg hvor mye jord er nødvendig. Hvis sodding et større område, kontakt din lokale planteskole for å diskutere størrelsen på området som sodded og finne ut hvor mye jord er nødvendig.

•Sett rake overflaten av området blir sodded en gang, og hell topsoil jevnt. Gjøre en sluttkontroll før plassere torv for å sikre at området er gratis fra støt, fall og steiner.