Slik klargjør for profesjonelle Movers

December 19

Slik klargjør for profesjonelle Movers

Profesjonelle movers hjelpe husholdningene flytte på en rask og enkel måte. Hvis du leier en av disse tjenestene, kan du unngå innsatsen til fysisk flytting av varene selv fra en residensen til en annen. Du kan ansette profesjonelle movers og gjøre ikke noe å forberede; Imidlertid ville dette være ineffektiv og koster mer penger på en timepris. Slik kan du ta noen skritt for å forberede for profesjonelle movers.

Instruksjoner

•Trekk din elektronikk og apparater. Profesjonelle movers har ikke rett til å gjøre dette for deg i ditt område. I tillegg kan du sikre mer kontroll og sikkerhet ved å ta vare på denne oppgaven på egenhånd. Ikke la løse ledninger; gruppere dem. Slik kan du åpne dem raskt på den nye plasseringen, kan du plassere kabler for elektroniske i en liten boks.

•Box og pakke alt du eier. Prøv å holde som elementer sammen. For eksempel gjør så mange bokser som du trenger for din klær. Når du forbereder en boks, må du bruke sterk tape for å sikre den. Bruk en permanent markør skrive innholdet i boksen på utsiden av det. For eksempel skrive "Bad ting." Pack ett rom om gangen. Start nedpakkingen godt før flyttedagen.

•Rengjør ut store elementer som kjøleskap og dressers. For kommoder, bare fjerne klær og boksen det. For kjøleskap må du planlegge ved å koble fra apparatet uken før flyttingen. Tillate isen til å smelte og tørke helt interiøret i kjøleskapet med et håndkle.

•Clear døråpninger og hindringer. Prøv å installere slik at movers kan raskt inn og ut med bokser og møbler. Hvis de har for å gå over elementer, må du revurdere layouten. Også undersøker movers sannsynlig boksene du pakket. Hvis boksene ikke var skikkelig forberedt, vil de kreve et gebyr og pakke dem på egen hånd. For å unngå gebyret, bør du bruke fylling og andre sikkerhet materialer til boksen din innholdet så sikkert som mulig.

•Prepare varene profesjonelle movers vil ikke flytte. Mest flyttebyråer vil ikke transportere smykker, mynter eller andre verdigjenstander. Plassere disse elementene i en beholder som du personlig har til den nye plasseringen. Flyttebyråer vil ikke bli holdt ansvarlig ved tapte elementer. Også vil flyttebyråer ikke flytte skytevåpen eller andre farlige elementer. Disse vil være ditt ansvar å flytte. Du bør videre bære medisiner og livsviktige papirene med deg på din person. I tillegg frakter movers ikke ferskvarer som mat. Disse elementene kan ødelegge under et trekk. Du sannsynligvis vil du kaste ferskvarer eller ordne dine egne planer for å få dem til den nye plasseringen.

•Sørger forberedt på flyttedagen. Ikke la verdisaker rundt huset. Prøv å bygge et godt forhold movers. Tilby dem vann og mat.