Slik klargjør anodisert aluminium for maling

December 22

Slik klargjør anodisert aluminium for maling

Mange aluminium produkter er eloksert på fabrikken. Anodisering er en spesielt belegg prosess utviklet for å beskytte aluminium fra oksiderende. Aluminiumsvinduer er ofte eloksert for å bekjempe de skadelige virkningene av det ytre miljøet. Eldre anodisert aluminiumsvinduer har potensial til å ruste og misfarges. Fordi anodisering aluminium er en komplisert prosess som krever spesialutstyr og kjemikalier, males dem er vanligvis det eneste levedyktige alternativet. Folk som ønsker å male utvendig aluminium vinduene må tilstrekkelig for å forberede dem for å fremme riktig maling vedheft.

Instruksjoner

•Fjern alle oksidering og skitt fra aluminium overflaten bruke #1 klasse stålull. Utføre oksidasjon fjerning og male på et kjølig, tørt dag. Pass på at du ikke skade overflaten av vindusglass eller yttervegg dekker som vinyl Fasader ved stålull.

•Tørk av vinduene grundig med en ren klut og rødsprit. Ikke bruk mineral ånder eller andre rengjøringsmidler som vil la en kjemisk film på aluminium. Kjemikalier som forlater rester på aluminium vil gjøre det vanskelig for malingen til å holde.

•Paint eller prime aluminium etter du har grundig fjernet oksidasjon og renset området med rødsprit. Husk å bruke en kvalitet utvendig maling så finish vil vare lenge.