Slik kjører høyttalerkablene Under teppet

February 13

Slik kjører høyttalerkablene Under teppet

Standard høyttalerledningen kan ikke kjøres under teppet. Det skaper stygge klump det kan være en tripping fare og er ikke utformet for å tåle trafikken slitasje. Flatwire er brede flat wire som er spesielt designet for å kjøres under tepper. Dette lar deg plassere høyttalere i midten av rom fra veggene, der audiofile og stereo eksperter sier de leverer den beste lyden.

Instruksjoner

•Plasser høyttalerne på ønsket sted. Utforme flate ledningen planlegger sin vei gjennom rommet. Klippe ledningene til ønsket lengde inkludert avstanden fra gulvet til tilkoblingen og en ekstra tomme på hver ende for wire stripping og letthet.

•Skjære en rift i teppet 1 tomme bak høyttaleren. Splitten skal være 1/2 tommers lenger enn høyttalerledningen er bred, og den skal kjøres parallelt med baksiden av høyttaleren. Også skjære gjennom eventuell utfylling under teppet. Hvis lyden systemet ikke er mot veggen vil du også måtte klippe en rift i teppet for den andre enden av ledningen.

•Bruk Lirk bar å trekke nærmeste hjørnet av teppet av tack strimler. Tack strips er strimler av tre besatt med små stifter som brukes til å hold teppe. Brett teppe og noen under utfylling ut av veien og tape høyttaleren wire til subfloor, etter banen du lagt ut tidligere. Kontroller at kabelen er så flat som mulig. Kjører slutten av ledningen gjennom sprekken i teppet, stikker sørge for riktig mengde ledningen ut.

•Lay teppet tilbake på plass. Bruk en wire stripper stripe plasten av endene av kabelen og installere flat wire høyttaler kontaktene ifølge retningslinjene fra produsenten.

•Koble kontaktene til høyttalerne. Bruk klubbe til pund kantene tilbake på tack stripen.