Slik kjører du en telefon ledning

October 13

Noen ganger kan gjør ting selv være virkelig givende. For en start, kan du opprettholde kvaliteten, Dernest du skjerpe dine ferdigheter og viktigst du spare mye penger. Og dette gjelder hvis du kjører en telefon ledning hjemme selv. Hvis du har bestemt at denne ens du først få telefonselskapet å installere en nettverk Interface Device (NID) utenfor hjemmet, så får klar til å rulle. Du trenger ikke være en telefon Ledningsnett ekspert for å gjøre dette, bare om noen med litt erfaring kan kjøre en telefon ledning.

Instruksjoner

Frakobles linjen koblet til boksen NID ved å koble ledningen utenfor hjemmet. Ringe telefonselskapet for hjelp eller instruksjoner, hvis du er usikre på hvilket wire koble.

•Sett linjen til de tilsvarende to ledninger boksen NID. Koble én linje til den røde og grønne ledninger og den andre med gule og svarte ledninger. Tvinn trådene klokken rundt farget stangen. Bruk en skrutrekker for å skru ledningene inne.

•Pass Cat-5-kabler gjennom hullene leveres på baksiden av NID og kjøre dem inn i hjemmet ditt. Noen NIDs har dekket kabler som går ned i kjellere.

•Når hovedlinjen, fra boksen NID inn ditt hjem, dele den inn i det nødvendige antallet grenene du trenger, en for hvert rom. Oppdeling hovedlinjen på et sentralt sted er en god idé, som det vil gjøre feilsøking enklere, bør du ansikt en problem senere.

•Pass viktigste telefon ledningen igjennom oppførsel i veggene koble der det er praktisk, deretter til baksiden av telefon kontakten plate. Det er imidlertid lurt å kjøre flere linjer gjennom en kanal. Dette vil isolere dem fra andre ledninger som kan finnes i veggen. Kontroller at telefonlinjer er minst 6 til 12 inches fra noen andre ledninger å unngå forstyrrelser.

Tips og advarsler

  • For sikkerhet og andre grunner, telefonselskaper vanligvis låse eller forsegle en del av NIDs. Du trenger ikke være bekymret, som er området som er låst eller lukket for bruk av telefonselskapet.
  • Fire telefonlinjer kan kobles til de fleste NIDs. Men må en tekniker fra telefonselskapet hjelpe deg med ledningsnett, bør du velge flere telefonlinjer.
  • Alltid koble telefonlinjen før du arbeider på den. Dette er fordi den bærer en stor elektrisk ladning, spesielt under et innkommende anrop.
  • Kontroller at alle kabler i boksen NID ikke kommer i kontakt med hverandre. Hvis de gjør, kan en kortslutning oppstå som vil skade alle Telefonjacks installert i hjemmet ditt.