Slik kjører du en linje for en utendørs tappekran

March 12

Slik kjører du en linje for en utendørs tappekran

Utendørs kraner gi huseiere en verden av praktisk når det kommer til utendørs hagearbeid, underholdende eller vannbaserte aktiviteter. Heldigvis, installere en utendørs tappekran er et prosjekt som kan fullføres i et par timer, og for en liten pris, hvis du planlegger for prosjektet riktig.

Instruksjoner

•Determine stedet for utendørs tappekran. Husk å vurdere bekvemmeligheten av plasseringen (i.e. vanning planter, fylle bassengene, etc.) og høyden på kranen. Kontroller at plasseringen justeres med innendørs vannkilde du skal trykke inn.

•Kontroller at plasseringen for kranen din ikke vil treffe elektrisk arbeid, avløp linjer eller oppvarming kanaler eller krever boring i fundamentet.

•Drill pilothull som starter fra innsiden av huset. Bruk litt mur hvis du er boring gjennom murstein eller stukk og litt spade hvis du er boring gjennom tre.

•Bore ut en større hull ved boring fra utsiden av hjemmet ditt. Dette hullet bør være store nok til å imøtekomme rør som blir matet inn hovedlinjen.

•Vri av viktigste vannforsyningen til ditt hjem og avløpsrør vann.

Sette inn en T-montering av eksisterende strømforsyning linjen der du vil være ved vannet for utendørs tappekran. Installasjonen er gjort av svette eller lodding, T-montering på plass.

Sette inn en liten del av rør fører til det tidligere boret hullet. Hvis nødvendig, kutte slangen til riktig lengde med en pipe kutter. Før ledende slangen til eksteriør, installere en stopp-og-avfall ventil, som vil tillate deg å slå av vannforsyningen på utsiden av ditt hjem i kalde månedene og hindre frysing rør.

• Kjør de gjenværende delene av pipe på utsiden av huset gjennom de boret hullet, bruker kobber beslag vinkel eller endre retning etter behov.

Anker røret til veggen av din hjem der det er mulig å bruke supply-pipe kleshengere. Rør som går horisontalt, kreves en kleshenger minst hver 6 fot for støtte. Kleshengere kreves minst på hver 10 fot for vertikale flater.

•Kople slangen bibb (tappekran) til røret på utsiden av huset. Skru ned fullt bruker en skiftenøkkel. Fyll i området rundt røret med skum eller silikon tetningsmasse å fullstendig forsegle området.

•Etter alle kobber rør leddene har hatt tid til å avkjøles og stabil, slå på hjemmet vannforsyning og teste kranen din. Sjekk det indre området for lekkasje.

Tips og advarsler

  • Før boring i ditt hjem og hanke inn på vannforsyning, er det lurt å organisere rør og rørbeslag å sikre at du har riktig materiale og oppsettet vil fungere.
  • I enkelte områder, byggeforskrifter krever at du installerer en vakuum breaker, som hindrer tilbakestrømming og eliminerer noen mulighet for at forurenset vannet inn ditt hjem vannforsyning.