Slik kjører du en elektriske kanal Under et fortau

January 27

Slik kjører du en elektriske kanal Under et fortau

Kjører elektriske kanal under et fortau kan være et relativt enkelt prosjekt med de riktige verktøyene og litt kunnskap. Det finnes kommersielle verktøy for tunneler under en fortau eller oppkjørselen men man kan gjøre det nesten like lett med hjemmelaget verktøy, og jeg vil diskutere et par av dem i denne artikkelen. Våre prinsippet referanse i installere underjordiske kanal systemer er NEC (National Electric Code). Artikkelen 300.5, tabell 300.5 av NEC forteller oss at minimum begravelse dybden under en 4-tommers tykke fortauet er 4 inches.

Instruksjoner

Horisontal boring med vanntrykk

•Bruk trenching spade, grave en grøft vinkelrett på begge sider av fortauet. Grøfta på en side 8 inches dypt og grøfta på motsatt side 10 inches dypt for å imøtekomme en litt nedadgående vinkel av boret. Bore fra 8-tommers dyp side.

•Skjære en lengde av galvanizar vannrør som 6 til 12 inches lenger enn bredden på fortauet. Fest slangen kopling og vann til den gjengede enden av røret. Plasser bore i grøften, og har en hjelper slå vannet på full styrke. Sakte tvinge røret fremover og under fortauet.

•Den høytrykks vann vil blåse jord ut og vekk fra røret skaper et hull mye større enn 1/2-inch vannrøret. Når boret helt under fortauet kan du sette inn en lengde på tidsplanen 80 PVC-rør i hullet. Kuttet PVC lenge nok slik at de går minst 6 inches på hver side av fortauet.

• Kjør RMC gjennom PVC.

Vannrett boring med hammer og PVC drill

•Prepare skyttergravene i trinnet ovenfor. Opprette en PVC drill ved å kutte en lengde på 2 tommers PVC tidsplan 80 rør 12 inches lenger enn bredden av fortauet. Skjær en ende av røret i 45-graders vinkel til kutte kile.

•Lay borerøret flatt i grunne grøfter og kjører frem med slegge noen inches samtidig. Etter hver tre-fire inches, vri røret noen full svinger å bryte jord kjernen gratis og deretter trekke bore tilbake ut av hullet. Slå jord kjernen fra borerøret og gjenta prosessen til du har drillet helt under fortauet.

•Sett inn et nytt stykke 2-tommers tidsplan 80 PVC i hullet som du gjorde i trinn 3 ovenfor.

•Sett inn din RMC i PVC ermet.