Slik installerer to dørklokker for en transformator

April 11

Slik installerer to dørklokker for en transformator

Dørklokker-funksjonen bruker bare 10 volt strøm, men ledninger dem til en stikkontakt leverer dem med 120 volt. Bruke doorbell trygt, må spenningen reduseres; Det er derfor transformatorer er installert. Transformatoren konverterer farlig 120 volt til nødvendige 10 volt. Når to dørklokker er å være kablet til en transformator, kreves en 30-volt transformator.

Instruksjoner

Slå av strømmen blir levert til transformatoren. Plass krets tester mot transformatorens ledninger å sikre det er strøm som går gjennom dem.

• Kjør tre 18-gauge ledninger fra transformatoren. En wire går til hver dørklokken og tredje wire går til døra ringeklokken. Siden transformatorer er vanligvis plassert i kjellere, kjører ledningene utover gulvbord og over til hulrom i dørklokker og ringeklokken. Sende en fisk tape ned en døren åpning. Koble ledningen rundt fisk tape slutten og trekke det opp gjennom veggen hulrom og ut åpningen. Gjenta med den andre døren og ringeklokken.

•Send en 18-gauge wire alle dørklokker åpninger. Kjør ledningene over kjelleren til døren ringeklokkens wall hulrom. Sende en fisk tape ned klokkespill åpningen. Koble begge ledninger fisk tape slutten og trekke dem opp og ut klokkespill åpningen.

•Skru to terminalen skruene på transformator. Stripe 1/2-inch endene ledninger. Bøye dem inn i en "U" form ved hjelp av tang. Vikle ledningen til ringeklokken rundt én skrue og skru å holde det på plass. Pakk de to ledningene til dørklokker rundt den andre skruen og stramme å holde ledningene på plass.

•Løsne terminalen skruer på begge dørklokker. Stripe 1/2-inch endene ledninger og bøy dem i en "U"-form. Pakk en wire rundt hver terminal skrue på begge dørklokker, og stram skruene for å holde dem på plass.

•Fjern frontplaten fra døren ringeklokken finne terminal skruene. Det er fire merket skruer; foran, bak, siden og transformator. Løsne de to skruene som svarer til de to dørene hvor dørklokker plasseres, og til transformer skruen. Fjerde skruen er fortsatt tett.

•Strip 1/2-inch av ledningene ender og bøy dem inn i en "U"-form. Vikle ledningen koblet til transformatoren rundt transformator skruen og skru. Pakk ledningene som kommer fra dørklokker rundt riktig merket skruene og stram skruene.

•Monter dørklokker og døren kiming i henhold til retningslinjene fra produsenten. Gjenopprett strømtilførselen til transformatoren. Teste at hver ringeklokke fungerer.