Slik installerer Tile kjøkkengulvet

November 28

Installere en flislagt gulv i kjøkken ligner installere flis steder, med noen begrensninger. Oppsett av fliser kan være komplisert i et kjøkken, fordi gulvplass er sjelden square (på grunn av skap og apparatet kriker). En "tørr '' layout på flisene forhånd avgjørende, for å sikre at du ikke har noen sølv-kutt som vil være vanskelig å gjøre og ser dårlig. Også er tilstedeværelsen av fuktighet, varme og rot fra mat det avgjørende at du forsegle grout på flisene for å hindre at det blir bli mildewed eller farget.

Instruksjoner

•Fjern alle apparater fra rommet (inkludert ovn og kjøleskap). Bruke hammer og prybar for å fjerne gulvet trim (uten å bryte den, hvis du planlegger å re-installere de samme stykker).

•Lay en kritt snapline i midten av gulvet fra den ene siden av rommet til den andre. Klikk linjen.

•Strekk snapline i motsatt retning, igjen over midten av gulvet. Legge en firkantet neste strengen i rett vinkel med den forrige snapline, krysset skal kvadrat. Juster strengen om nødvendig. Klikk linjen. De to linjene skal møtes i midten av rommet.

•Lay to linjer med gulvfliser "tørr '' langs begge kritt linjer fra vegg til vegg, setter avstandsstykkene mellom dem. Lå så mange full fliser plass. Bygge flere brikker av linjer rundt noen skap, øyer eller andre hindringer, og i kriker igjen av utdraget apparater.

•Assess områder venstre på endene av flisene før vegger eller hindringer. Hvis et område er mindre enn 2 inches, deretter gå hele linjen av fliser 2 inches i den retningen, så det er ingen plass og mer enn 2 inches av plass på den andre siden. Nytt lå kritt linjene som ifølge justeringer.

•Spread thinset mørtel over skjæringspunktet mellom de to linjene, dekker noen spesielle særtrekk. Trykk din fliser på plass på krysset, sette i avstandsstykkene mellom dem. Bygge ut mot veggene, legger mer mørtel. Kutt slutten fliser med din brikke kutter. La brikkene satt over natten.

•Trekk ut avstandsstykkene. Fugemasse brikkene, bruker din grout flyte for å tvinge grout i områder mens klemme den av overflaten. Tørk av overflødig grout med en fuktig svamp.

•Let grout kur for en uke. Bruke grout fugemasse over Injiseringsmasse linjer, med en liten børste.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller mens kutte fliser.