Slik installerer LED-belysning for en eksisterende bryter

October 6

Som energisparing fortsetter å være en høy prioritet, begynner flere mennesker å bytte fra konvensjonelle lyspærer til nye, mer effektive, LED-lys. LED-belysning bruker mye mindre strøm enn en vanlig lyspære. En 60-watts LED lyspære bruker vanligvis ikke mer enn 16 watt strøm. Det er en stor besparelse. Ledningene for de fleste LED-lys er det samme som konvensjonelle lys. Dette er fordi de fleste LED produserer har utviklet LED-lys som skru på standard lyspære stikkontakter.

Instruksjoner

•Shut av strøm krets som skal brukes for LED-belysning. Også, slå av bryteren for eksisterende lys for ekstra beskyttelse. Finn svarte ledningen som går til lysbryteren på koblingsboks lys innslag.

•Kople svarte ledningen av lys kampen til svarte ledningen som kommer fra lysbryter. Koble den hvite ledningen av lys kampen til den eksisterende hvite ledningen i koblingsboksen. Bruke plast vri caps for å dekke hver wire skjøte.

•Sikker lys kampen til koblingsboksen med en skrutrekker og de innslag-monteringsskruene som fulgte med den lette innslag. Skru de nye LED-lyspærene i den nye lys innslag. Slå strømmen på på strøm panel. Slå på eksisterende lysbryter kontrollere lys ordentlig.