Slik installerer ikke Prehung ytterdører

August 1

Installere eller erstatte en utvendig dør ofte betyr henger den selv (i motsetning til bare innstilling i en prehung dør), fordi det er komplisert for å fjerne hele utvendig dørkarmen for å få en prehung dør der. Hengende døren betyr selv insetting hengslene i tre døren og omkringliggende side-rammen (kalt en '' jamb''). Den insetting er nødvendig fordi tykkelsen på metallisk hengsle platene vil holde døren ut og lage et gap hvis de ikke gjorde selv med tre.

Instruksjoner

•Plasser utsiden døren stå på fremre kanten, så tilbake kanten (hvor hengslene vil gå) vender mot deg.

•Lay en hengsel plate på kanten, 8 inches fra slutten, med en av platene på kanten og de andre henger over på siden av døren som vil møte inne i huset.

•Se rundt tallerkenen som er på kanten av døren med en blyant, så fjerne hengslet. Skjær rundt linje med en barberhøvel kniv, komme til ca 1/8 tommer dyp. Bruke en hammer og meisel å fjerne tynne lag av tre innenfor området cutout tar hele overflaten ved 1/8 tommer. Husk ikke å gå dypere enn det, som du kan alltid ta av mer senere om nødvendig.

•Still hengsel platen tilbake på døren, i utklipp-området. Den flate overflaten på hengslene platen bør selv med rundt tre. Hvis ikke, fjerne plate og meisel litt dypere. Når det er rett, skruer stasjonen hengsel gjennom hullene på tallerkenen å sikre den.

•Gjenta prosessen for å installere to andre hengsler, på midten og slutten av døren kanten.

•Hold døren inn i åpningen, i riktig posisjon for åpning og lukking. Holde løs halvdelene av hengslene platene mot jamb. Bruk din blyant å spore rundt hver plate.

•Gå døren ut av veien. Meisel ut de markerte områdene på jamb som før. Angi døren tilbake i åpningen og fest den med hengsel skruer.