Slik installerer flislagt Shower vegger med en ferdighus Base

April 30

Én måte å avslutte en dusj er å legge en pre-fab dusj base og flislagte vegger. Denne kombinasjonen gir en enkel å installere dusj base med utseendet på ekte flis. Siden dusj basen er en separat, enkelt del, må et par ting skje for at prosjektet en suksess. For eksempel dusj basen installeres først, og fliser vegger gå på en base til å opprette en vanntett overflate og kutte ned på vann seepage i linjene mellom veggene og base.

Instruksjoner

•Measure og klippet flis backer styret å passe vegger dusj. Mål fra toppen av taket kanten av dusj pan flensen. Backer styret passer over loddrette kanten, og nederkant sitter flush med den øvre kanten av dusj pannen. Kuttet backer styret med en gjensidig så eller et barberblad.

•Passer backer på veggen innramming rundt dusjen så nederkant er flush med den øvre kanten av dusjen panorere og montere den innramming stenderne med sement backer skruer og en makt-skrutrekker

•Seal linjene mellom backer styret biter med mørtel. Spre mørtelen over backer styret med en hand murskje, fjær ut kantene for en jevn kant og la mørtel tørr overnatting.

•Dry passer flisene langs veggen og pre-cut siste flisen i hver rad hvis nødvendig med en brikke så. Eller score brikkene med en flis kutter og fest dem til størrelse. Kuttet nok brikker for å fullføre hele veggen slik at du ikke trenger å stoppe og kutte fliser mens du sette seg.

•Apply flis mørtelen til en 3-fots-torget del av veggen på nederst i dusjen med en riflet hand murskje. Plasser det første arket i mørtelen hjørne og forsiktig trykke inn myke mørtelen med baksiden av murskje håndtaket. Plassere et nivå på flisen og sjekk å sikre flisen er nivå. Tapp én side for å gjøre ruten nivået hvis flisen ikke leser nivå.

•Still avstandsstykker langs kanten av først flis og installere det andre panelet av. Fortsette å sette flisene mørtel før du har fullført dusjen.