Slik installerer en yttervegg tappekran

June 21

En utvendig tappekran, også kalt en slange smekke, er en nødvendighet i alle husholdninger, men spesielt en som har en hage. Selv om du kan montere en hvor som helst på eiendommen, vil det være mer stabil og mindre sannsynlighet for å fryse om vinteren hvis du legger det ditt hus fasader. Du må trekke vann fra en eksisterende kaldt vann linjen i huset og kjøre et rør gjennom din fasader. Hvis det ikke er enkelt å lage et hull, er et alternativ å kjøre et rør gjennom en foundation ventil og utvide den langs parti til kranen. Du bør ha erfaring lodding kobber rør å ta på dette prosjektet.

Instruksjoner

•Drill 1-tommers hull i ytterkledning kranen der. Hvis huset er laget av murstein eller mur, lage et hull på de sted nær tappekran plasseringen, kanskje gjennom en ventil eller tilgang dekselet.

•Locate nærmeste kaldt vannforsyningen linje i kjeller eller crawlspace, og slå av ventilen som kontrollerer det. Merk den nærmeste tilnærmingen av linjen til den nye kranen og skjære gjennom røret på mark, bruker en pipe kutter. Plass en bøtte under røret til fange opp vannet som drenerer ut når du skille røret.

•Spread flux på to ender av atskilt røret og på innsiden av to parallelle leddene i en kobber «T.» Bruke en 1/2-inch "T" Hvis du installerer det på 1/2-tommers rør, men hvis røret er 3/4 tommer, bruker en 3/4 - 1/2-inch redusere «T.» Tilpass rørene tilbake sammen med vinkelrett utløpet av "T" vender mot den nye kranen, og loddetinn det med blyfri lodding.

•Assemble en 1/2-tommers kobber linje som strekker seg fra "T" til plasseringen av kranen, kutte røret med rør kniver og bruke kobber koblinger og albuer etter behov. Spre flux på endene av rørene og innsiden av beslag som du setter dem sammen.

•Utvid linjen til et punkt 6 til 12 inches i hullet i fasader hvis du gjorde det på den nøyaktige plasseringen av kranen. Sett en kobber kobling på slutten. Hvis hullet er et annet sted, utvide røret gjennom hullet og langs parti til plasseringen av kranen. Gli en 90-graders albue i slutten med sitt utløp vendt fra ytterkledning, og kutte en 2 - til 3-tommers lengde rør å passe inn i albuen.

•Start på "T" og loddetinn alle ledd i nye vannlinjen. La metall avkjøles, og deretter støtte fra gulv bjelkene med rør kleshengere. Sikre den til ytterkledning med rør klemmer.

•Solder en messing tappekran med en slip-tilkobling på enden av røret hvis du hadde å utvide røret langs ytterkledning fra et hull i et annet sted. Sikre kranen ved røret like under det vedlegges ytterkledning, bruker en pipe klemme.

•Skjære en lengde på rør som vil utvide fra koblingen på slutten av vann til en punkt ca 1/2-inch fortid ytterkledning hvis du kunne lage et hull i tappekran plasseringen. Loddetinn ene enden til kranen, og deretter mate røret gjennom veggen og inn koblingen. Hvis røret er riktig lengde, vil kranen være flush mot ytterkledning når røret fullt seter i koblingen. Loddetinn koblingen, og så skru kranen til fasader.

Tips og advarsler

  • Reparer hullet du gjort røret med silikon caulk når du har fullført installasjonen.
  • Hvis du har kalde vintre, er det lurt å installere en frost-bevis tappekran i stedet for en vanlig. Disse kranene har en lang ventilen stammen som plasserer ventilen inne i huset, hvor det er varmere.
  • Hvis du vil bruke PVC rør som et alternativ til kobber, lodde en gjenget kobling til kobber gjenget "T" og skru på en PVC kortet med tråder på den ene enden og en slip-tilkobling på den andre.
  • Ikke prøv å lodde kobber rør til alt vannet har stoppet. Med litt vann vil hindre metallet blir varm nok til fullt smelte loddetinn, og tilkoblingene vil trolig lekke.
  • Bruk alltid øye og håndbeskyttelse når lodde kobber rør.