Slik installerer en vegg bryter for flere utsalgssteder

October 24

Slik installerer en vegg bryter for flere utsalgssteder

Når en lysbryter styrer en strøm stikkontakten, hva er koblet til uttaket blir slått på eller av direkte fra svitsjen. Hvis du tenner et rom med lamper, en slik ordning kan være spesielt nyttig: snu en bryter på veggen og alle lampene aktivere eller deaktivere så lenge de er slått på ved lampe. Når du vet hvordan du wire en stikkontakt til en bryter, legge ekstra utløp med svært lite ekstra arbeid.

Instruksjoner

Slå av strømmen til lysbryter fra forsyningslinjer strøm. Hvis bryteren er allerede installert, bruke en flat skrutrekker til å fjerne lokket. Test ledninger med krets tester å sikre de er pengeskap å arbeide med. Fjern skruene som holder bryteren til elektriske boksen.

•Send en fisk tape fra den elektriske bryterboks til den første uttak elektrisk boksen. Du kan velge å sende fisken tape over enten loftet eller kjelleren, avhengig av hvordan du vil kjøre ledninger.

•Wrap en 12 eller 14 gauge elektriske kabler rundt fisk tape kroken. Reel fisk båndet tilbake mot den elektriske bryterboks. Forlenge elektrisk kabel ca 6 inches i boksen elektrisk. Kuttet ytre isolasjon og indre papir isolasjon med verktøyet kniv. Stripe 1 tomme på slutten av hver ledning med wire strippere.

•Send fisk tapen fra den første kontakten til andre stikkontakt. Dra en annen elektrisk kabel mellom de to uttak. Gjenta fra andre uttaket til en tredje stikkontakt. Hver uttaket bør ha ca 6 inches av kabelen strekker seg inn i den. Klipp av den ytre isolasjon og indre papir isolasjon fra hver og kle hver kabelendene.

•Løsne bryteren skruen terminaler med en flat skrutrekker. Kutte en 6-tommers lang kabel, kle av ytre og indre isolasjon og kle 1 tomme fra begge ender. Bøye en ende av hver ledning inn i en krok. Pakk den grønne ledningen rundt grønne jording skruen. Holder ledningen sammen med de andre to grønne ledningene i boksen og vri en wire mutter over dem. Skru grønne terminal. Gjør det samme med svarte ledninger og hvit ledninger. Skyv bryteren i boksen elektriske og sikre det på plass med skruene.

•Skjære kategorien tilkobling den første uttak to messing terminaler med en tinn snips. Skjær et 6-tommers lang stykke kabel, fjerne ytre og indre isolasjon og kle hver ledninger ender. Pakk den korte grønne ledningen rundt grønne skruen terminal. Hold den grønne ledningen sammen med to andre grønne ledninger og vri en wire mutter over dem. Gjenta med den svarte ledninger og hvit ledninger. Skyv ledninger og utløp i boksen elektriske og sikre det på plass med skruene.

•Gå til andre stikkontakt. Avskåret kategorien tilkobling messing skruen terminalene sammen med en tinn snips. Gjenta trinn 6 for å wire andre uttaket. Gå videre til tredje uttaket. Avskåret kategorien og wire uttaket på samme måte du kablet forrige to. Hvis dette er siste uttaket du kobler til krets, må bare to hvit, svart og rød ledninger å vri en wire mutter i stedet for tre, siden en kabel ikke kjører fra denne kontakten til en annen. Gjenopprett strømtilførselen til bryteren.